Refurbished LG kopen | 3 jaar garantie | reBuy (6)

Refurbished LG smartwatch kopen

Een refurbished LG smartwatch bij reBuy

LG is een Zuid-Koreaanse multinational die in 1958 onder de naam Goldstar werd opgericht. Het bedrijf is een belangrijke leverancier van huishoudelijke apparatuur en consumentenelektronica. In 2007 introduceerde LG als een van de eersten een internet-tv en in 2014 verscheen de eerste LG smartwatch op de markt. Deze LG G watch is te herkennen aan het rechthoekige display. Opvolgers zoals de LG G Watch R en de LG G Watch Urbane hebben een cirkelvormig display. LG smartwatches staan bekend om hun veelzijdigheid en betrouwbaarheid. Je kunt bij reBuy met veel voordeel een refurbished LG smartwatch kopen.

Een refurbished LG smartwatch kopen heeft voordelen

Je kunt een gebruikte LG smartwatch kopen in het tweedehands circuit. Dan ben je er echter niet zeker van of alles nog wel helemaal correct werkt. Ook weet je niet of je LG smartwatch van binnen vervuild of aangetast is. Het is goed mogelijk dat je al snel tegen dure reparatiekosten aanloopt, die je prijsvoordeel teniet doen. Dit risico loop je bij reBuy beslist niet. Elke LG smartwatch die wij ontvangen, ondergaat op onze technische afdeling een grondige inspectie. Het binnenwerk wordt gereinigd en elk onderdeel getest. Voldoet een onderdeel niet aan onze eisen, dan vervangen we het. Ons refurbishproces heeft een 100% functionele LG smartwatch als eindresultaat. Je krijgt van ons drie jaar garantie.

Extra prijsvoordeel bij een refurbished LG smartwatch met gebruikssporen

Soms kan een refurbished LG smartwatch aan de buitenkant gebruikssporen vertonen. Je mag erop vertrouwen dat deze sporen geen enkele invloed hebben op de werking van je smartwatch. Als gebruikssporen voor jou geen probleem zijn, krijg je van reBuy een extra prijsvoordeel. Jouw voordeel kan oplopen tot 50% van de nieuwwaarde. Elke LG smartwatch plaatsen we in een van de volgende categorieën:

  • als nieuw: geen of minimaal zichtbare gebruikssporen;
  • zeer goed: lichte gebruikssporen die niet voelbaar zijn;
  • goed: zichtbare gebruikssporen die voelbaar kunnen zijn;
  • sterk gebruikt: meerdere duidelijke gebruikssporen die ook voelbaar zijn.

Werkt een refurbished LG smartwatch ook in combinatie met mijn iPhone?

Hoewel LG zijn LG smartwatches heeft ontwikkeld voor het Android-platform, is het goed mogelijk om ze te koppelen aan je iPhone. Maakt je iPhone gebruik van het operating system iOS 11, dan werkt hij vlekkeloos met de LG Watch Sport. Ook werkt hij uitstekend in combinatie met Google Fit-gezondheidsapps. Volgens officiële mededelingen is alleen de LG G Watch Urbane volledig compatibel, maar in de praktijk is het mogelijk om ook andere LG smartwatches te koppelen aan je iPhone. Je iPhone moet wel beschikken over iOS 8.2 of hoger. Je kunt de benodigde AndroidWear-app gewoon downloaden via iTunes.

Welke refurbished LG smartwatch is bestand tegen vocht en stof?

Veel dragers van smartwatches gebruiken hun smartwatch in combinatie met gezondheidsapps. Dan is het verstandig om te kiezen voor een smartwatch waarmee je ook in de buitenlucht kunt sporten. Je smartwatch moet dan wel tegen een regenbuitje of tegen opwaaiend zand en stof kunnen. Alle LG smartwatches voldoen aan beschermingsklasse IP 67. Dit houdt in dat ze volledig stofvrij zijn en dat ze een korte onderdompeling in water kunnen overleven.