Refurbished Motorola kopen | 3 jaar garantie | reBuy (5)

Refurbished Motorola smartwatch kopen

Refurbished Motorola smartwatch bestellen bij reBuy

Motorola was een van de belangrijkste Amerikaanse leveranciers van telecomapparatuur en consumentenelektronica. Op het gebied van mobiele telefonie geldt Motorola als een van de grote pioniers. Motorola was de eerste fabrikant die een flip phone op de markt bracht. Motorola's flip phones uit de jaren negentig, de SynaTAC en StarTAC, zijn inmiddels designklassiekers. Inmiddels is de mobiele tak van Motorola, Motorola Mobility, overgenomen door het Chinese Lenovo. Smartwatches zoals de Moto 360 worden nog wel onder de naam Motorola uitgebracht. Bij reBuy kun je met veel voordeel een refurbished Motorola smartwatch kopen.

Een refurbished Motorola smartwatch kopen biedt je voordeel

Wie prijsvoordelen zoekt, kan een tweedehands Motorola smartwatch kopen bij leveranciers van gebruikte elektronica. Je weet dan alleen niet of je smartwatch van binnen vervuild is en of alle onderdelen nog wel goed functioneren. reBuy geeft je een prijsvoordeel én volledige zekerheid. Elke Motorola smartwatch die wij ontvangen, gaat naar de technische afdeling voor een streng refurbishproces. Wij maken het binnenwerk volledig schoon en vervangen alle minder goede en defecte onderdelen. Een refurbished smartwatch van reBuy is altijd 100% functioneel. Als je jouw aankoop bij reBuy doet, krijg je drie jaar garantie.

Extra prijsvoordeel bij een refurbished Motorola smartwatch met gebruikssporen

Elke refurbished Motorola smartwatch van reBuy heeft een vorige eigenaar gehad. Dat kan te zien zijn aan gebruikssporen aan de buitenkant. reBuy garandeert je dat gebruikssporen nooit de werking van je Motorola smartwatch negatief beïnvloeden. Als je gebruikssporen geen probleem vindt, geeft reBuy je een extra prijsvoordeel. Hoe meer gebruikssporen, hoe groter je voordeel. Je totale voordeel kan zelfs 50% van de nieuwprijs bedragen. reBuy deelt elke smartphone van Motorola in een van de volgende categorieën in:

  • als nieuw: je ziet geen of slechts minimale en niet-voelbare gebruikssporen;
  • zeer goed: je ziet minimale gebruikssporen die niet voelbaar zijn;
  • goed: je ziet een klein aantal gebruikssporen en ze zijn vaak ook voelbaar;
  • sterk gebruikt: de gebruikssporen zijn duidelijk en ook te voelen.

Welke refurbished Motorola smartwatch is compatibel met mijn iPhone?

Toen Motorola de succesvolle Moto 360 smartwatch op de markt bracht, bleek dit Android horloge een goed alternatief voor de Apple smartwatch. Toch zijn er veel mensen die graag gebruik willen blijven maken van hun iPhone en de vele Apple gezondheidsapps. Officieel ondersteunt de Motorola smartwatch geen apps die op iOS draaien. Installeer je echter de laatste versie van Android Wear, dan ben je in staat om je Motorola smartwatch te koppelen aan je iPhone. Je hebt minimaal Android Wear 1.3 nodig.

Hoe kan ik de batterij van mijn refurbished Motorola smartwatch langer laten werken?

De Motorola Moto 360 smartwatch heeft een batterij die negen uur lang meegaat. Veel gebruikers vinden dit aan de lage kant. Er zijn echter simpele trucs om ervoor te zorgen dat je batterij 16 uur dienst doet. Je kunt je Motorola smartwatch met een simpele polsbeweging activeren. Deze optie kun je echter ook uitzetten. Dit doe je door in je Android Wear settings de optie 'tilt to wake screen' op 'OFF' te zetten.