Refurbished Sony kopen | 3 jaar garantie | reBuy (12)

GPS
arrow-down
Verschijningsjaar
arrow-down
Riemkleur
arrow-down
Opslagcapaciteit
arrow-down
Polsbandmateriaal
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Sony smartwatch

Refurbished Sony smartwatch kopen bij reBuy

Een tweedehands Sony smartwatch kopen bij reBuy levert je tal van voordelen op. Allereerst heb je 3 jaar garantie op een kwalitatief hoogwaardige smartwatch die 100% functioneel is, gereinigd en gecontroleerd. Binnen 21 dagen na je aankoop krijg je nog een extra geld-teruggarantie. Je gebruikte Sony smartwatch is tot 50% voordeliger dan een nieuw exemplaar waardoor je misschien een model kunt kopen dat iets meer functies bevat of dat nét dat beetje meer cachet heeft.

Welke conditie wil je voor jouw refurbished Sony smartwatch?

De binnenkant van de gebruikte Sony smartwatches is altijd 100% in orde, aangezien alle toestellen verkocht worden nadat ze gereinigd, gecontroleerd en eventueel gerepareerd zijn. Per horloge kan de buitenkant echter verschillen. Afhankelijk van de aanwezige gebruikssporen wordt de tweedehands Sony smartwatch aan een bepaalde conditiecategorie toegewezen. Dit heeft invloed op de prijs. We maken gebruik van deze condities:

  • Als nieuw: weinig of helemaal geen gebruikssporen, het hoogst geprijsd.
  • Zeer goed: lichte gebruikssporen, maar niet voelbaar. Iets lager geprijsd.
  • Goed: lichte gebruikssporen die wel voelbaar zijn. Nog lager geprijsd.
  • Sterk gebruikt: meerdere gebruikssporen die wel voelbaar zijn. Het laagst geprijsd.

Design van de gebruikte Sony smartwatch

Een refurbished Sony smartwatch herken je in één oogopslag aan het karakteristieke design dat over de gehele lijn door de fabrikant wordt aangehouden. Sony smartwatches hebben een eenvoudige vormgeving zonder al te veel franjes en frutsels met als basis een vierkant of rechthoekig display. De bandjes kunnen bij het grootste deel van de refurbished Sony smartwatches naar wens gewisseld worden, zodat je ze met je outfit kunt matchen. Deze smartwatches hebben een royaal scherm dat gemiddeld rond de 4 cm breed is. Hierdoor is het mogelijk om een grote hoeveelheid informatie op je scherm zichtbaar te maken.

Wat zijn de voordelen en functionaliteiten van de refurbished Sony smartwatch 3?

De Sony smartwatch 3 tweedehands is ideaal als je op zoek bent naar een wearable die meer kan dan alleen je activiteiten meten. Je sluit het knappe horloge aan op je smartphone en hebt een zee aan mogelijkheden bij de hand. Zo kun je naast het tracken van je beweging ook muziek opzetten met de gebruikte Sony smartwatch 3. Het horloge is voorzien van sensoren voor omgevingslicht, een versnellingsmeter, een kompas, een gyroscoop en een GPS. Bovendien is het waterdicht tot op een diepte van anderhalve meter en dus ook ideaal om mee te zwemmen, douchen of baden.

Welke accessoires voor je tweedehands Sony smartwatch kopen?

Heb je een gebruikte Sony smartwatch gekocht? Dan is het raadzaam om je ook even te verdiepen in de collectie accessoires van dit horloge. Op de eerste plaats staan de extra opladers. Deze zijn vooral handig voor mensen die veel op stap gaan of hun oplader nogal eens verliezen. Een extra exemplaar verzekert je ervan dat je nooit zonder batterijen komt te zitten. Ten tweede is het ook fijn om extra bandjes aan te schaffen. Enerzijds als reserve, mocht je originele bandje verslijten of stukgaan. Anderzijds omdat het leuk is wanneer je bandje perfect matcht met je outfit.