Refurbished fitbit kopen | 3 jaar garantie | reBuy (14)

Verschijningsjaar
arrow-down
Riemkleur
arrow-down
Waterdichtheid
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Fitbit sporthorloge kopen

Een refurbished Fitbit sporthorloge via reBuy

Fitbit is een Amerikaans bedrijf dat in 2007 werd opgericht in Californië. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve producten die meerdere internationale prijzen hebben gewonnen. Als eerste kwam Fitbit met een activity tracker. Ook ontwikkelt het fitness-gerelateerde apps die zowel voor Android als iOS beschikbaar zijn. Met de introductie van de Fitbit Surge begaf het bedrijf zich ook op de snel ontwikkelende markt voor smartphones. Bij reBuy kun je een uitstekend refurbished Fitbit sporthorloge kopen. In het assortiment van reBuy kom je regelmatig de volgende Fitbit sportwatches tegen:

  • Fitbit Surge
  • Fitbit Blaze
  • Fitbit Alta
  • Fitbit Ionic
  • Fitbit Versa

Is het horloge van jouw keuze niet beschikbaar? Zet via de website van reBuy een koopalarm en we houden je op de hoogte als je favoriete Fitbit sporthorloge te koop wordt aangeboden.

Een refurbished Fitbit sporthorloge kopen biedt je veel voordelen

Je kunt een tweedehands Fitbit sporthorloge kopen, maar daarbij loop je een aantal risico's. Je kunt niet weten of het binnenwerk van je sporthorloge schoon is en je weet ook niet of alle onderdelen nog wel volledig functioneren. Bij reBuy loop je geen enkel risico, omdat ons refurbishproces alle risico's ondervangt. Elk Fitbit sporthorloge ondergaat een strenge controle. We beginnen met het reinigen van het binnenwerk. Daarna controleren we alle onderdelen op een ongestoorde werking. Voldoen onderdelen niet meer, dan vervangen we ze. Pas als het Fitbit sporthorloge weer 100% functioneel is, reinigen we de buitenkant en bieden we het aan in de verkoop. Jij profiteert dan van drie jaar garantie.

Nog meer prijsvoordeel bij een refurbished Fitbit sporthorloge met gebruikssporen

Het komt wel eens voor dat een refurbished Fitbit sporthorloge krasjes, schaafplekjes en andere gebruikssporen vertoont. Deze sporen kunnen hinderlijk zijn, maar zullen nooit de werking van je sporthorloge negatief beïnvloeden. Hoe meer gebruikssporen jij accepteert, hoe meer prijsvoordeel reBuy je gunt. Je prijsvoordeel kan zelfs 50% van de nieuwwaarde bedragen. Kijk eens naar de volgende gebruikscategorieën en bepaal zelf wat jij acceptabel vindt:

  • als nieuw: geen of minimaal zichtbare gebruikssporen;
  • zeer goed: lichte gebruikssporen die niet voelbaar zijn;
  • goed: zichtbare gebruikssporen, die voelbaar kunnen zijn;
  • sterk gebruikt: meerdere duidelijke gebruikssporen die ook voelbaar zijn.

Welk refurbished Fitbit sporthorloge is waterdicht?

Een goed sporthorloge moet tegen overmatig zweten kunnen. Als je graag in de buitenlucht sport en je wordt overvallen door een regenbui, dan mag je sporthorloge daar niet onder lijden. Alle Fitbit sporthorloges zijn waterdicht. Je kunt ze dus zonder problemen buiten gebruiken. De Fitbit Surge en Fitbit Charge zou je in principe ook kunnen dragen tijdens het douchen, maar zijn ongeschikt om mee te zwemmen. De Fitbit Flex 2, de Fitbit Ionic en Fitbit Versa zijn in principe waterdicht tot een diepte van 50 meter.

Kan mijn refurbished Fitbit sporthorloge gebruik maken van Apple Health apps?

Fitbit heeft veel geïnvesteerd in zijn gezondheidsbevorderende apps en inmiddels hebben ook andere fabrikanten hier hard aan gewerkt. Veel sportliefhebbers gebruiken Apple Health apps. In principe is het niet mogelijk om Apple Health apps op je Fitbit sporthorloge te gebruiken. Er is echter zoveel vraag naar deze mogelijkheid, dat het bedrijf een speciale app ontwikkelde om dit toch mogelijk te maken. Met deze app, Synch Solver, is gegevensuitwisseling en koppeling wel mogelijk.