Refurbished Polar kopen | 3 jaar garantie | reBuy (29)

GPS
arrow-down
Verschijningsjaar
arrow-down
Riemkleur
arrow-down
Waterdichtheid
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Polar sporthorloge kopen

Refurbished Polar sporthorloge kopen bij reBuy

Bij reBuy kun je voor een aantrekkelijke prijs een Polar sporthorloge kopen. Polar was dertig jaar geleden de uitvinder van de eerste hartslagmeter. Inmiddels is het bedrijf specialist en wereldmarktleider op het gebied van trainen op hartslag en hartslagmetingen. Het ontwikkelt de meest nauwkeurige trainingscomputers en functies die op hartslag zijn gebaseerd. Bij reBuy kun je veel geld besparen door een tweedehands Polar sporthorloge te kopen. Een refurbished Polar sporthorloge van reBuy is volledig gecontroleerd, indien nodig gerepareerd en zorgvuldig schoongemaakt. Hierdoor is het sporthorloge weer volledig functioneel.

Dit zijn de voordelen van reBuy:

 • het door jou gekozen product is voor 100% functioneel;
 • jouw voordeel kan oplopen tot 50% op de nieuwprijs;
 • drie jaar garantie en een 21 dagen niet-goed-geld-teruggarantie

Een refurbished Polar sporthorloge kopen

Een refurbished Polar sporthorloge wordt bij reBuy in verschillende condities aangeboden. Deze verschillen in condities betekenen ook een verschil in prijs. Hoe lager de condities, hoe lager de prijs. Toch heeft die lage conditie en prijs geen invloed op het functioneren van het gebruikte Polar sporthorloge. De binnenkant en de werking van de refurbished Polar sporthorloge zijn bij alle condities altijd 100% in orde. De condities zijn alleen van toepassing op de buitenkant van het gebruikte Polar sporthorloge.

Bij reBuy hanteren wij de volgende condities:

 • Als nieuw: dit is de hoogste conditie met de hoogste prijs. Bij deze conditie heeft het product nauwelijks of geen gebruikssporen.
 • Zeer goed: deze conditie is voordeliger geprijsd. Vaak is er sprake van enkele gebruikssporen zoals lichte krassen. Deze krassen zijn zichtbaar, maar niet voelbaar.
 • Goed: bij deze conditie heeft het product voelbare en zichtbare gebruikssporen. Hierdoor ligt de prijs weer lager.
 • Sterk gebruikt: dit is de meest voordelige conditie, waarbij je de meeste voelbare gebruikssporen aantreft.

Wij verkopen onder andere de volgende typen van het Polar sporthorloge tweedehands:

 • Polar A360
 • Polar V800
 • Polar M400
 • Polar A300
 • Polar M600

Waarom zou je een refurbished Polar sporthorloge kopen?

Door de jarenlange ervaring en deskundigheid is Polar toonaangevend in innovatieve productontwikkeling. Diepgaande wetenschappelijke studies waren de basis voor de ontwikkeling van de sporthorloges. Ook het design heeft inmiddels vele internationale prijzen in de wacht gesleept. Polar heeft passie voor sport en training; dit merk begrijpt precies wat trainen voor jou betekent. Met de Smart Coaching functies biedt het optimale begeleiding aan de hand van je hartslag, hartslagvariatie en je persoonlijke informatie. Een tweedehands Polar sporthorloge kopen kan helpen bij het verbeteren van je prestaties op ieder niveau.

Welke refurbished Polar sporthorloge is het beste voor mij?

De Polar sporthorloges zijn er in verschillende kleuren en uitvoeringen. Ieder type heeft een geïntegreerde of losse hartslagsensor en een bijbehorende app. Ook zijn de horloges te gebruiken voor verschillende sporten. Sommige zijn waterdicht zoals de A300, M600 en de Polar V800. De A300 en de A360 hebben geen gps, terwijl M600, M400 dat weer wel hebben. Bij de verschillende modellen kun je de uitgebreide specificaties vinden. Bij reBuy kun je ongetwijfeld een refurbished Polar sporthorloge vinden dat past bij jouw wensen. Neem eens een kijkje bij het aanbod aan gebruikte Polar sporthorloges. Ze zijn allemaal in een uitstekende technische staat.