Refurbished TomTom kopen | 3 jaar garantie | reBuy (62)

Verschijningsjaar
arrow-down
Riemkleur
arrow-down
Waterdichtheid
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

De beste refurbished Tomtom sporthorloges bij reBuy

Refurbished Tomtom sporthorloge kopen bij reBuy

Op zoek naar een sporthorloge dat geschikt is voor alle outdoor-avonturen, maar toch stijlvol genoeg voor dagelijks gebruik? Dan schaf je het beste een Tomtom sporthorloge aan. Bij reBuy kun je tegen een lage prijs kiezen uit een ruim assortiment aan topkwaliteit refurbished sporthorloges. Koop bij ons een gebruikt Tomtom sporthorloge en bespaar daarmee tot maar liefst 50% op je budget. Wij maken alle producten schoon, onderwerpen ze aan een grondige controle en repareren ze zonodig. Bij reBuy geven we je de garantie dat alle gebruikte producten 100% functioneel zijn. Sterker nog: wij geven een 21 dagen geld-teruggarantie én drie jaar garantie op elk product.

Refurbished Tomtom sporthorloge in diverse condities

Tomtom sporthorloges kun je bij reBuy in diverse condities aanschaffen. Hoe lager de conditie, hoe groter het prijsvoordeel. De conditie heeft slechts betrekking op de buitenkant van het horloge, want de binnenkant is voor de volle 100% functioneel. Onze gebruikte sporthorloges kun je in de volgende condities kopen:

  • Als nieuw: de sporthorloges hebben zeer weinig tot helemaal geen gebruikssporen. Je betaalt hiervoor de hoogste prijs.
  • Zeer goed: de sporthorloges vertonen lichte, maar niet voelbare krassen en zijn een stuk voordeliger in prijs.
  • Goed: het sporthorloge bevat voelbare gebruikssporen en is om deze reden dan ook een stuk goedkoper dan de vorige condities.
  • Sterk gebruikt: dit sporthorloge bevat de meeste gebruikssporen, die ook voelbaar zijn. Uiteraard betaal je de meest voordelige prijs voor een product in deze conditie.

Een refurbished Tomtom sporthorloge kopen: is dat net zo goed als andere sporthorloges?

Tomtom sporthorloges steken met kop en schouders boven andere sporthorloges uit. Je kunt kiezen uit diverse premium modellen, waaronder de Adventurer en de Runner 3. De laatste is waterdicht tot 40 meter en uitgebracht in vier versies met verschillende functies. De topklasse Runner 3 Cardio + Music bevat GPS, hartslag en ingebouwde muziekweergave. Slaap, stappen, afstand, calorieën, activiteit en hartslag worden gedurende de dag gemonitord, terwijl hardlopen, fietsen en andere activiteiten ook kunnen worden gevolgd. Ben je actief en zoek je een sporthorloge dat jou kan bijbenen? Dan is Tomtom de beste keus voor jou.

Welk Tomtom sporthorloge tweedehands biedt het beste resultaat?

De TomTom Spark 3 is een van de beste modellen uit de Tomtom-serie. Hij is niet alleen geschikt voor hardlopers, maar voor iedereen die op zoek is naar een nauwkeurig werkend GPS-sporthorloge met pols-gebaseerde hartslag. Deze activiteitsvolger is uitermate geschikt voor een ieder die graag naar muziek luistert tijdens het trainen. De Spark 3 is een uitstekende hartslagmeter. Je kunt trainen in een van de 5 x HR-zones van Easy, Fat Burn, Endure, Speed en Sprint. Deze competente activity tracker geeft dagelijkse en wekelijkse feedback over stappen, afstand, calorieën en activiteitstijd. De TomTom Spark 3 heeft zeven vooraf geladen sportprofielen, waaronder RUN, SWIM en BIKE. Al met al heeft de TomTom Spark 3 een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het is een goed ontworpen en competent GPS-multisporthorloge. De TomTom Spark 3 is slank, licht, comfortabel en doet alles wat een GPS-sporthorloge zou moeten doen.