Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Online verkopen | reBuy

rebuy-logo

Je gebruikte elektronica eenvoudig en veilig online aan reBuy verkopen.

Via onze ‘groene website’ kun je jouw gebruikte elektronica aan ons verkopen. Hier staan alle producten die wij op dit moment aankopen. Staat jouw device ertussen? Beantwoord dan snel de vragen en zie direct het te verwachten bedrag voor jouw gebruikte product!

Heb je momenteel een iPhone 6, maar wil je een iPhone 8 kopen? Gebruik dan jouw oude model als investering voor een nieuwe en verkoop je oude model aan reBuy.

Meld je snel aan en zie binnen enkele klikken hoeveel jouw gebruikte elektronica waard is.

Dit krijg je bij reBuy:

 • Snelle, eenvoudige verkoop
 • Gratis verzending
 • Geen kosten
rebuy-Pruefung-Kaufen

Waarom zou ik mijn gebruikte elektronica aan reBuy verkopen?

Precies om deze redenen:

 • Het proces is eenvoudig, veilig en snel
 • Je hoeft geen moeilijke verkooppagina’s aan te maken
 • Geen risico – we bieden je een eerlijke aankoopprijs
 • Er zijn geen kosten aan de verkoop verbonden
 • Wij betalen de verzendkosten voor je en elk pakket wordt verzekerd verstuurd
 • We bieden een klantenservice, welke altijd voor je klaar staat
 • Samen verlengen we de levensduur van waardevolle producten
rebuy-check-verKaufen

Wat controleren we precies?

Voor elk product wordt er een reBuy-expert ingezet, welke doelgericht telefoons, tablets of andere elektronica met hart en ziel controleert. Hierdoor weten we zeker dat de producten die we doorverkopen, perfect in staat zijn om van een tweede leven kunnen genieten.

Weerstaat jouw gebruikte device onze test? Functioneren alle knoppen, verbindingen en aansluitingen? Is de vochtigheidsindicator niet verkleurd? Heeft het apparaat gebruikssporen? Dit zijn allemaal punten die je vooraf al kunt checken. Het controleproces bij reBuy duurt, afhankelijk van het aantal toestellen dat je instuurt, 3 tot 5 werkdagen.

Wanneer je device de controle heeft doorstaan, kopen we het voor afgesproken prijs en slaan we het op in ons 10.000m² grote warenhuis. Samen met miljoenen andere producten wacht het device daar op een nieuwe eigenaar.

rebuy-verkaufen

Hoe werkt het precies? De route van jouw device naar ons warenhuis.

Prijsvoorstel ontvangen:

 • Selecteer jouw product en beantwoord de vragen, zo ontvang je al het eerste prijsvoorstel. Ben je het met dit prijsvoorstel eens? Dan klik je op ‘in verzendpakket’ en vul je jouw gegevens in.
Gratis en verzekerd versturen:
 • Na het invullen van je gegevens download je het pdf-verzendlabel. Print dit verzendlabel en plak het op de doos waar je jouw product in verstuurd. Bied het pakket bij een PostNL punt aan en verzend deze gratis en verzekerd naar ons. Nu is jouw deel al gedaan!
Geld ontvangen:
 • Zodra wij je pakket ontvangen, informeren we je hierover. Geen zorgen, het pakket is in goede handen; onze reBuy-experts testen het zo snel mogelijk. Na de controle ontvang je een e-mail en zie je direct of jouw device de test heeft doorstaan.

Is de verkoop van gebruikte producten wel echt veilig?

Jazeker is dit veilig. Voordat het proces begint, vragen we je alle privé-bestanden van het device te verwijderen. Sommige klanten verwijderen alleen foto’s en video’s, maar vergeten bijvoorbeeld het Facebook-profiel. Daarom vragen we je om, voordat je het toestel opstuurt, deze eenvoudig naar de fabrieksinstellingen terug te zetten.

Heb je een Apple device, dan is het erg belangrijk om je iCloud verbinding te verbreken, deze wordt namelijk niet automatisch bij een fabrieksreset ontkoppeld. Bereid je verkoop goed voor, dan ben je namelijk een lievelingsklant en kunnen we je product sneller controleren.

Ga op opruim-avontuur en verkoop ons de elektronica die je niet meer gebruikt.

Heb je nog vragen? Onze klantenservice helpt je graag.

Ben je toch nog niet helemaal zeker, of mis je informatie op de website? Geen enkel probleem, onze klantenservice staat voor je klaar. Via onze klantenservice-pagina vind je het contactformulier en ons telefoonnummer. Ook zijn we natuurlijk via Facebook te bereiken.