Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Dit zeggen onze klanten

reBuy feiten

Meer dan
€200 miljoen
uitbetaald
sinds oprichting
Meer dan
100.000
artikelen
verwerkt per dag
Meer dan
10.000 m²
logistiek centrum
met artikelen
Meer dan
500
werknemers
maken reBuy tot een succes

Online verkopen | Waarom je bij reBuy zou moeten verkopen

Je plant je droomvakantie of je geniet graag van de nieuwste technische highlights en je hebt daar nog wat geld voor nodig? Je stelt steeds weer vast dat je zoveel dingen hebt die je helemaal niet meer gebruikt? Je hebt eenvoudigweg meer ruimte nodig? Of wil je iets goeds doen voor het milieu en je oude elektronica liever verkopen dan weggooien?

Perfect! Dat ondersteunen wij allemaal bij reBuy en we maken het mogelijk! Bij reBuy kun je doodeenvoudig je gsm, tablet, camera, consoles en smartwatch online verkopen. Zo wordt verkopen dubbel zo leuk. Wij tonen je meteen wat je gebruikte artikelen voor ons waard zijn en met slechts enkele muisklikken heb je alles wat je wilt verkopen tegen een superprijs uitgemest – zonder extra kosten.

Waarom reBuy de beste keuze voor je aankoop is?
Heel eenvoudig:
• Het verkopen gebeurt bij ons ongecompliceerd, veilig en snel!
• Je hoeft geen lastige advertenties op aanbiedingssites op te stellen!
• Geen risico – wij bieden je een redelijke aankoopprijs die je zeer snel uitbetaald krijgt!
• Voor jou geen verstopte onkosten!
• De verzending is volledig gratis, daarnaast is je pakket natuurlijk verzekerd!
• Wij bieden je bovendien de beste service!
• Samen verlengen wij hand in hand de levensduur van het product en doen iets goeds!

Zo werkt het ! De weg van jouw artikel naar het magazijn van reBuy – tot aan het geld op jouw rekening!
Je wilt bijvoorbeeld je iPhone 6 online verkopen, om je eindelijk de iPhone 6S te kunnen kopen? Dan investeer je toch direct via het gebruikte model! Registreer je eenvoudig op reBuy.nl en vind met een paar muisklikken je iPhone-model binnen de productcategorie. Van jou hebben we dan enkel nog een paar gegevens over toestand & accessoires nodig, om je de best mogelijke prijs voor te stellen. Je kunt je gebruikte iPhone al in de virtuele verzendbox leggen. Dat kun je natuurlijk meteen als herinnering gebruiken om eindelijk een keer de stoffige dozen op zolder of in de kelder door te lichten. Er zit zonder twijfel een of andere verborgen schat tussen, waar iemand anders blij mee zal zijn! Natuurlijk bepaal je zelf bij ieder artikel of onze prijs voor jou in orde is en sluit aansluitend een verkoopopdracht af.

Snel geregeld! Nog een laatste stap: vul je adres in om een verzendlabel te maken en druk deze af. Het pakket met je 6 kan nu op weg naar ons reBuy-magazijn en een e-mail met de opdrachtbevestiging is op weg naar jouw inbox. Met het verzendnummer kun je altijd controleren waar jouw gebruikte iPhone zich bevindt. Per dag worden wel 50.000 artikelen door ons logistiekteam in ontvangst genomen & onze experts geven ieder artikel natuurlijk de aandacht die het verdient. Logisch, want alle artikelen moeten in de beste kwaliteit verder verkocht kunnen worden! Zodra de beoordeling afgelopen is, krijg je een bevestigingsmail – je wordt over iedere stap per e-mail geïnformeerd door ons.

Wat controleren we precies?
Afhankelijk van het artikel hebben wij reBuy-experts, die gericht gsm’s, consoles of andere elektronica grondig controleren. Zo weten we zeker dat de artikelen geschikt zijn voor wederverkoop. Voldoet je gebruikte iPhone of je oude Android aan de criteria? Werken de toetsen, WiFi en aansluitingen? Is de vochtigheidsindicator niet verkleurd? Hoe is optisch de algehele toestand? Dat zijn allemaal criteria die bij de waardering een rol spelen en die je al van tevoren thuis kunt testen.
Het testen duurt afhankelijk van de toestand of het aantal artikelen in je pakket een tot drie werkdagen. Aansluitend komt je geld op je reBuy-klantenaccount – met een klik kun je het vandaar op je bankrekening overschrijven.

reBuy-medeoprichter Lawrence Leuschner helpt bij het uitmesten met het drie-kisten-systeem “Het beste gevoel bij het sorteren, ordenen en uitmesten krijg je als je lade per lade werkt. Om het overzicht te behouden, bestaat het drie-kisten-systeem. In de eerste kist komt afval, bijvoorbeeld oude brochures en catalogi. De tweede kist is voor de dingen die je dagelijks nodig hebt: Mijn tip: wat je een jaar lang niet vast hebt gehad of gebruikt hebt, zou in deze kist moeten belanden. De rest bestaat uit niet meer gebruikte dingen, die men weggeven of verkopen kan. Deze artikelen komen in kist nummer drie” zegt expert Leuschner. De eerste twee kisten zijn gemakkelijk geleegd en opnieuw te sorteren, maar wat gebeurt met kist nummer drie? “In deze kist ligt contant geld. Vooral gebruikte elektronica heeft nog steeds waarde.”

Is de verkoop van gebruikte elektronicaproducten veilig?
Lawrence Leuschner: “Mijn tip voor een veilig gevoel: voor de verkoop van gebruikte elektronica-artikelen zouden alle gebruikers hun privégegevens moeten verwijderen. Vaak verwijden smartphone-eigenaars foto’s & video’s, maar vergeten ze bijvoorbeeld hun Facebook-profiel te verwijderen.” Daarom is het slim om de fabrieksinstellingen van je apparaat, voordat je het verder verkoopt, terug te zetten.“Daarbij hoort ook het verwijderen van de Apple-activeringsblokkade en ervoor te zorgen dat er geen beveiligingscode meer op staat. Zo behoor je eenvoudig tot onze favoriete klanten en kunnen wij je apparaat nog sneller controleren! Veel plezier bij het opruimen!