Apple device verkopen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Je gebruikte Apple device verkopen aan reBuy

Je kunt jezelf echt omschrijven als Apple-liefhebber. Jij staat vooraan als Apple een nieuwe iPhone en iPad uitbrengt, want je wilt graag het nieuwste van het nieuwste. Wat doe je dan met je oude Apple devices? Je kunt ze zelf proberen te verkopen, maar vaak is dit een tijdrovend traject. Wat je ook kunt doen, is je Apple online te koop aanbieden aan reBuy. Wij geven gebruikte Apple devices een nieuw leven. Na een ingrijpend refurbishproces is je Apple toestel weer zo goed als nieuw. Wij geven een nieuwe eigenaar prijsvoordeel en drie jaar garantie en jij krijgt een hele nette vergoeding.

Snel en voordelig je Apple device verkopen

Alles wat je hoeft te doen is je Apple device online aanmelden. Je ziet vrijwel meteen een globale waarde. Als je daarna verder wilt, sturen we je een verzendetiket. Je ontvangt het als pdf-bestand via e-mail. Vervolgens stuur je het naar ons op, waarbij wij zorgdragen voor de verzendkosten en de verzekering. Na een technische inspectie kennen we de concrete waarde en doen we je een uiteindelijk voorstel. Na jouw acceptatie storten we je geld, dat binnen een paar dagen op je rekening staat.

Welke Apple device is te verkopen?

Apple devices behouden hun waarde, ook als ze niet de nieuwste van de nieuwste zijn. Wij zijn altijd geïnteresseerd in iPhones, iPads, MacBooks, iPods en Apple Homepods. Heeft je apparaat gebruikssporen? Dan is je vergoeding uiteraard lager dan je voor een smetteloos exemplaar ontvangt. Hoe je apparaat er ook uitziet, bij ons krijg je altijd een hele interessante vergoeding.

Nog sneller je gebruikte Apple device verkopen

Ieder jaar komen vele tonnen gebruikte elektronica op de afvalhoop. Dat gaan we met onze werkwijze voorkomen. Wil je nog sneller je geld ontvangen? Help ons dan ons proces te stroomlijnen:

  • verwijder alle persoonlijke bestanden, instellingen en wachtwoorden;
  • zet je Apple device terug in de fabrieksinstellingen;
  • maak je Apple apparaat grondig schoon;
  • vermeld je volledige adresgegevens op de verzenddoos.