iPad verkopen en geld verdienen

Zoekresultaten

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Dit zeggen onze klanten

iPad verkopen | iPad inkoop

Wil je je gebruikte iPad mini of andere iPads verkopen omdat je ze niet meer nodig hebt? Dat kann zonder problemen via de online-shop reBuy. Hier kun je niet alleen gebruikte iPads voor een eerlijke prijs verkopen, maar ook allerlei andere gebruikte elektronica.

Om je gebruikte iPad te kunnen verkopen, zoek je binnen de productcategorie het juiste model en kies je deze uit. Daarnaast hebben nog belangrijke informatie nodig over het functioneren en de staat van je gebruikte iPad. Hiervoor klik je bij de inschattingen simpelweg op het juiste antwoord en daarna wordt de berekende prijs al getoond. Om je iPad inkoop door ons volledig te voltooien, is het nog nodig dat je je gebruikte iPad, zoals bijvoorbeeld de Apple iPad Air, of de Apple iPad mini 4 of de Apple iPad Air 2 en alle andere artikelen die je wilt verkopen, naar ons opstuurt. Het opsturen is kosteloos. Nadat je iPad bij ons binnen is gekomen, testen we hem op functioneren en uiterlijk. Op deze manier zijn we er zeker van dat je gebruikte iPad nog goed functioneert en dat de nieuwe eigenaar er nog lang plezier van kan beleven. Direct nadat we je artikelen gecontroleerd hebben, maken we het het verkoopbedrag op je klantenrekening over. Alleen bij reBuy kun je zo snel en veilig je gebruikte iPad verkopen.

Profiteer vandaag nog van onze uitstekende service bij het verkopen van je iPad. Het verkopen op reBuy is prettige aangelegenheid zonder risico's. Langdurige veilingen en onvoorspelbare prijzen zijn hier niet aan de orde. Bij reBuy verkoop je je iPads voor een eerlijke vaste prijs. Je hebt altijd vrije toegang tot je tegoed, zodat je het op elk gewenst moment uit kunt laten betalen. Overtuig jezelf van onze topvoorwaarden en je zult snel tot de conclusie komen dat het nergens makkelijker is om gebruikte iPads te verkopen dan bij reBuy!