iPhone 5 verkopen en geld ontvangen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Gebruikte iPhone 5 verkopen

De eenvoudige in- en verkoopshop reBuy is de optimale mogelijkheid om je gebruikte iPhone 5 te verkopen. Bij ons kun je gebruikte smartphones en andere elektronica verkopen. Bij het verkopen van een iPhone 5 hoef je geen financieel risico te nemen, omdat reBuy je product tegen een vaste prijs overneemt. Zo kun je onder andere je camera's, smartphones, tablets en spelcomputers makkelijk in geld omzetten, in plaats van ze in je eigen huis stof te laten vangen of ze weg te gooien.

Als je eenvoudig je oude iPhone 5 wilt verkopen, doen we je een optimaal aanbod. De verkoop vindt bij ons plaats zonder onzekerheden, die voorbeeld de verkoop van een een iPhone 5 via een veiling met zich mee brengt. De door ons aangeboden vaste prijzen worden zonder commentaar betaald. Als je bij ons je iPhone verkoopt, garanderen we je een eerlijke vaste prijs.

Als je je iPhone 5 verkoopt, kun je ook meteen de aanbetaling voor een nieuwe smartphone veiligstellen. High-end apparaten zijn nu eenmaal niet goedkoop. Als de smartphone dus niet meer aan je eigen eisen voldoet, kan deze dankzij reBuy verkocht worden. Ook als een apparaat een miskoop blijkt te zijn, kun je het makkelijk over ons platform weer kwijtraken. Daarmee stel je meteen een bedrag voor je volgende smartphone zeker. En ook bij een nieuwe smartphone geldt: als hij niet meer gebruikt wordt, kun je hem via reBuy verkopen.