iPhone 7 verkopen en geld verdienen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

iPhone 7 verkopen bij reBuy

iPhone 7 inkoop online – iPhone 7 inruilen voor geld – iPhone 7 verkopen en geld verdienen!

De iPhone 7 is de lang verwachtte opvolger in de lijn van iPhones van Apple. Met de slogan: 'Dit is 7' werd de iPhone op de markt gebracht. Zoals bij elke iPhone die nieuw in de winkels verschijnt stonden er weer gigantische rijen voor de Apple store om de iPhone 7 te bemachtigen. De verwachtingen voor de nieuwe iPhone 7 waren weer ongekend hoog omdat Apple probeert elke nieuwe iPhone weer beter te maken dan de vorige editie. Wat is er allemaal nieuw en verbeterd aan de iPhone 7? De iPhone 7 heeft nieuwe camera systemen, werkt sneller, de batterij gaat langer mee, de stereospreker geven een fantastische geluid en het display is kleurrijker en helderder dat ooit tevoren. Daarnaast is de telefoon ook waterbestendig. Wat meer details over de innovaties:

De camera
Een bijzondere verbetering is de camera van de iPhone 7. De iPhone 7 heeft een camera met optische beeldstabilisatie zodat je nog scherpere foto’s kunt maken.
Het design
De iPhone 7 heeft twee nieuwe kleuren; matzwart en gitzwart, naast de bekende iPhone kleuren, zilver, roségoud en goud. De behuizing is gemaakt uit aluminium en daarom zeer sterk. Ook is de behuizing spat- en waterbestendig.
Het beeldscherm
Het beeldscherm van de iPhone 7 is 25% helderder door het Retina HD-display. Door deze prachtige kleuren ziet alles op je iPhone 7 er nog mooier uit: van jouw foto’s en films kan je met dit verbeterde beeldscherm nu nog meer genieten.
Het geluid
Het geluid van de iPhone 7 is twee keer sterker dan het geluid van zijn voorgangers door zijn nieuwe stereospeakers. Handig als je een filmpje wilt kijken maar ook handig voor het afspelen van je favoriete nummers of een handsfree gesprek! Zelfs de oortjes van de iPhone zijn vernieuwd. Met de draadloze earpods heb je nooit meer last knopen in de bedrading.
Sneller en beter
Niets vervelender kan een batterij die snel leeg is. Daar heeft Apple iets op bedacht: door de A10 Fusion-chip kan je de iPhone 7 tot een uur langer gebruiken! De A10 Fusion-chip combineert snelheid en efficiëntie voor een optimaal gebruiksgemak!

iPhone 7 verkopen

Als je jouw iPhone 7 wilt verkopen dan is reBuy een goede keuze. reBuy koopt via een gemakkelijk betrouwbaar systeem verschillende producten in zoals Consoles, Camera’s en Speakers. Met het gratis verzendetiket van reBuy kan je gratis je iPhone 7 naar reBuy versturen. De verzending is ook verzekerd. Heb je nog vragen over de verkoop van jouw iPhone 7? Neem dan contact op met onze klantenservice! Verkoop je iPhone 7 nu en ervaar het gemak van online verkopen!