iPhone 7 Plus verkopen en geld verdienen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

iPhone 7 Plus verkopen bij reBuy

Verkoop je nu jouw iPhone 7 Plus bij de online inkoop webwinkel van reBuy! De grotere versie van de iPhone 7 kan ook verkocht worden!

De iPhone 7 Plus is de tiende versie van de bekende iPhone serie van Apple smartphones. Je kan bij reBuy alle 5 de kleurvarianten van de iPhone 7 Plus verkopen: zilver, zwart, gitzwart, goud of roségoud. De zwarte varianten van de iPhone zijn nieuwe kleuren in het assortiment. Daarnaast is de iPhone 7 Plus beschikbaar met verschillende opslagcapaciteiten: 32GB, 128GB en 264GB. Apple heeft de iPhone en zijn accessoires wederom weten te verbeteren. Een grote verandering daarbij is dat de iPhone geen jack aansluiting meer heeft. Ook nieuw zijn de zogenaamde AirPods. Dit zijn draadloze oortjes die door een tikje tegen je iPhone 7 Plus geactiveerd en verbonden worden met je telefoon. Deze slimme oortjes detecteren het als je ze in doet en pauzeren wanneer je ze weer uit doet! Door deze aanpassing heeft de iPhone 7 Plus alleen een aansluiting voor de oplader en krijg je de klassieke earpods geleverd die nu een Lightning connector hebben.
De iPhone 7 Plus is net zo als de iPhone 7 voorzien van een nieuwe processor. De A10 Fusion chip. Deze is tot 40% sneller dan zijn voorganger in de iPhone 6S. De camera heeft ook een transformatie ondergaan deze heeft een resolutie van 12-MP en een telelens. Het bijzondere van de iPhone 7 Plus is dat deze camera samenwerkt met een tweede camera: een 12-MP camera met groothoeklens. De groothoeklens en de telelens werken perfect samen zodat je haarscherpe foto’s kan maken vanaf een grote afstand. De camera op de voorkant van het toestel heeft 7-MP faceTime HD-camera met een hogere resolutie zodat je selfies nog mooier zijn!

iPhone 7 Plus verkopen
Een iPhone 7 Plus verkopen kan zeer gemakkelijk bij reBuy. reBuy biedt vaste prijzen en gratis verzending. Deze verzending is ook verzekerd. Verkoop je iPhone 7 Plus nu bij reBuy en ervaar het gemak van online verkopen!