Gebruikte iPad 3 verkopen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Je gebruikte iPad 3 aan reBuy verkopen

De online portal rebuy.nl is dé internet-winkel voor verkoop van gebruikte artikelen op het gebied van elektronica. Klanten kunnen kinderlijk eenvoudig een gebruikt product verkopen. Maak gebruik van de voordelen en kijk eens rond op rebuy.nl.

3e generatie Apple iPad verkopen
Apple is niet alleen onder elektronica-fans, maar ook bij reBuy een must-have. Een groot deel van onze telecommunicatie-apparaten, mediaspelers, tablets en laptops zijn van het merk Apple. De iPads van Apple zijn echter heel erg geliefd. Deze tablet-pc's met hun touchscreen, die te bedienen zijn door middel van multi-touch-bewegingen, werden in 2010 door Apple op de markt gebracht. De huidige 3e generatie Apple iPad werd in maart 2012 in San Francisco gepresenteerd. In tegenstelling tot zijn voorganger biedt hij talrijke nieuwigheden. Daarbij gebruikte Apple vooral elementen van de zo succesvolle iPhone. De 3e generatie Apple iPad wordt voornamelijk gekenmerkt door het retina-scherm met een resolutie van 2048 × 1536 pixels en een verbeterde processor met een quad-core videochip. Daardoor hebben beelden een intensievere kleur en meer contrast. De spraakherkenningssoftware Siri, ook bekend van de iPhone 4, werd in de nieuwe iPad geïntegreerd, om het dicteren van teksten met het apparaat mogelijk te maken. De batterij van de iPad 3 is bovendien krachtiger en de camera werd verbeterd tot 5 megapixel. Met 9,4 mm is de Apple iPad 3 iets dikker dan zijn voorganger. Als je het apparaat nu voordelig wilt verkopen, ga je naar reBuy om je Apple iPad 3 te verkopen.

Gebruik de gelegenheid en kijk meteen naar onze aanbiedingen. Verkoop je oude iPad 3 voor een vaste prijs en maak plaats voor de 4e generatie. Pak nu de kans op rebuy.nl!