Gebruikte iPad 4 verkopen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Je gebruikte iPad 4 aan reBuy verkopen

Wij kopen je iPad 4. Als je deze tablet niet meer nodig hebt en hem graag wilt doorverkopen, dan zijn we bij reBuy de juiste partner. Natuurlijk kopen we niet alleen je oude iPad, je kunt bij ons ook vele andere artikelen snel, eenvoudig en eerlijk verkopen zoals consoles, camera's en speakers. Bij de iPad 4 bieden we je niet alleen een serieuze en veilige mogelijkheid, maar nemen we ook eventuele accessoires en andere artikelen over. Door het te verkopen zorg je ervoor dat het apparaat weer in de consumenten-kringloop terugkomt.

We kopen je iPad 4 zonder extra kosten, risico's of vervelende veilingen. Bied ons gewoon je iPad 4 aan en we doen een eerlijk en vast bod. Als je dit accepteert, kun je je iPad 4 verkopen en kosteloos naar ons opsturen. Direct na de korte verwerkingstijd heb je het overeengekomen bedrag op je rekening.

Een nieuwe iPad is voor veel mensen simpelweg te duur. Door je iPad 4 te verkopen, die wij vervolgens weer te koop zetten, kunnen veel mensen zich toch een tablet in een goede toestand veroorloven. Verder kun je het verkregen geld weer verder investeren, bijvoorbeeld in een nieuw apparaat. Hierdoor biedt de inkoopservice van rebuy.nl niet alleen voor jou, maar praktisch voor alle partijen grote voordelen.