Audeze koptelefoon verkopen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Je gebruikte Audeze koptelefoon verkopen aan reBuy

Wist je dat we met zijn allen elk jaar miljoenen tonnen afgedankte elektronica weggooien? Elektronica bevat zware metalen en kunststoffen die niet in het milieu thuishoren. De milieubelasting van deze verspilling is aanzienlijk. reBuy is een van de bedrijven die dit proces wil doorbreken. Wij geven afgedankte elektronica een nieuw leven. Immers, veel is nog goed bruikbaar en met relatief weinig inspanning weer werkzaam te krijgen. Wij geven gebruikte elektronica een refurbishproces waarna het weer 100% functioneel is. Op het resultaat geven we drie jaar garantie. Heb je nog een oude Audeze koptelefoon? Wij nemen hem graag van je over.

Je Audeze koptelefoon verkopen in een gestructureerd proces

Een nieuwe eigenaar koopt onze refurbished elektronica met een groot prijsvoordeel. Jou gunnen we een nette beloning voor je gebruikte Audeze koptelefoon. Meld hem online aan en je ziet meteen een prijsindicatie. Ga je met ons verder, dan sturen we je een verzendetiket per e-mail. Wij betalen de kosten van verzending. Op onze technische afdeling geven we je Audeze koptelefoon een grondige inspectie om de actuele waarde te bepalen. Aan de hand daarvan krijg je een uiteindelijk prijsvoorstel. Als je met dit voorstel akkoord bent gegaan, mag je binnen een paar dagen geld op je rekening verwachten.

Welke Audeze koptelefoon is te verkopen?

Audeze koptelefoons zijn sinds de oprichting van Audeze bijzonder populair bij de echte audiofielen. Deze met NASA-technologie gemaakte koptelefoons blijven hun waarde behouden, ook al hebben ze gebruikssporen. Wil je van je Audeze iSine of Audeze EL-koptelefoon af? Meld hem vandaag nog online aan en gun jezelf voordeel.

Je gebruikte Audeze koptelefoon verkopen is beter voor het milieu

Je gebruikte Audeze koptelefoon verkopen via ons levert alle partijen voordeel op en het milieu wordt ontzien. Wil je ons helpen ons proces te versnellen, zodat je ook eerder over je geld kunt beschikken? Doe dan het volgende:

  • Indien van toepassing, zet je apparaat terug in zijn fabrieksinstellingen.
  • Maak je Audeze koptelefoon grondig schoon.
  • Schrijf je volledige adresgegevens duidelijk op de verzenddoos.