House of Marley koptelefoon verkopen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Je gebruikte House of Marley koptelefoon verkopen aan reBuy

Ieder jaar gooien we met zijn allen miljoenen tonnen aan gebruikte elektronica weg. Vaak zijn deze apparaten nog goed te gebruiken. Dit is zonde, net als het feit dat zo veel milieuverontreinigende stoffen vrijkomen. reBuy wil hier wat tegen doen. Als je nog een oude House of Marley koptelefoon hebt, verkoop hem dan aan ons. Na een refurbishproces is hij weer volledig functioneel en krijgt je koptelefoon een nieuw leven en een nieuwe eigenaar. Jij krijgt van ons een hele nette vergoeding.

Je oude House of Marley koptelefoon verkopen en snel geld ontvangen

De nieuwe eigenaar gunnen we een aanzienlijk prijsvoordeel en we geven hem bovendien de zekerheid van drie jaar garantie. Zet je oude koptelefoon van House of Marley online en beoordeel de standaard prijsindicatie. Als je akkoord gaat, verstuur je de koptelefoon naar ons. Wij betalen de verzendkosten en sturen een verzendetiket per e-mail. Na een inspectie door onze technische medewerkers krijg je een definitief prijsvoorstel. Als je hiermee instemt, staat je geld binnen enkele dagen op je rekening.

Welke gebruikte House of Marley koptelefoon is te verkopen?

House of Marley, vernoemd naar de reggaelegende Bob Marley, maakt uitstekende in-ear-koptelefoons. Ook de on-ear- en over-ear-modellen blijven geliefd. Zelfs al vertoont je oude House of Marley koptelefoon gebruikssporen, dan zijn we nog geïnteresseerd. Je vergoeding is afhankelijk van de populariteit van het model en de staat waarin je koptelefoon verkeert. In alle gevallen geven we je een meer dan behoorlijke vergoeding.

Je House of Marley koptelefoon verkopen en werken aan een beter milieu

Door je gebruikte House of Marley koptelefoon te verkopen, werk je samen met ons aan een beter milieu en gaan we verspilling tegen. Wil je ons helpen om ons proces nog meer te stroomlijnen? Dan vragen we je het volgende te doen:

  • je House of Marley koptelefoon zo goed mogelijk te reinigen;
  • je volledige adresgegevens te vermelden op je verzenddoos.

Hoe sneller ons proces verloopt, hoe sneller jij je geld ontvangt.