Panasonic koptelefoon verkopen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Je gebruikte Panasonic koptelefoon verkopen aan reBuy

Kijk eens in je kast of op je zolder en breng eens in kaart hoeveel afgedankte elektronische apparaten je hebt. Jij gooit ze tenminste niet weg. Jaarlijks belanden miljoenen tonnen elektronica op de vuilnisbelt. Dit is bijzonder slecht voor het milieu en ook zonde van het geld. Vaak is elektronica met relatief simpele ingrepen weer bruikbaar te krijgen. Dat is de missie van reBuy: wij geven afgedankte elektronica een nieuw leven. Wij repareren, vervangen onderdelen en daarna is onze refurbished elektronica weer 100% functioneel. Wij geven drie jaar garantie aan een nieuwe eigenaar. Jou gunnen we een uitstekende beloning.

Je Panasonic koptelefoon verkopen en snel geld ontvangen

Heb je nog een oude Panasonic koptelefoon waar je vanaf wilt? Meld hem online aan bij reBuy. Je krijgt een voorlopige prijsindicatie en we sturen je per e-mail een verzendetiket. Wij betalen de kosten voor verzekering en verzending. Na ontvangst ondergaat je Panasonic koptelefoon een technische beoordeling. Aan de hand daarvan geven we je een definitief prijsvoorstel. Als dit voorstel voor jou goed klinkt, mag je erop rekenen dat je beloning binnen een paar dagen op je rekening is bijgeschreven.

Welke Panasonic koptelefoon is te verkopen?

Panasonic heeft met name in zijn RP-serie een aantal mooie on-ear en over-ear koptelefoons gemaakt waarin we altijd geïnteresseerd zijn. Heeft jouw koptelefoon zichtbare of voelbare gebruikssporen? Ook dan hebben we interesse. Je vergoeding valt dan wel iets lager uit, in vergelijking met een exemplaar dat nog zo goed als nieuw is.

Je gebruikte Panasonic koptelefoon verkopen is beter voor het milieu

reBuy verdient aan dit proces, jij ontvangt geld voor je ongebruikte elektronica en een nieuwe eigenaar krijgt een aanzienlijk prijsvoordeel. Bovenal voorkomen we zo milieuschade. Iedereen wint en iedereen profiteert. Wil je tot slot nog even het volgende doen?

  • Je Panasonic koptelefoon grondig schoonmaken;
  • indien van toepassing, je koptelefoon terugzetten in zijn fabrieksinstellingen;
  • je volledige adresgegevens vermelden op de verzenddoos.