Canton speaker verkopen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Je gebruikte Canton speaker verkopen via reBuy

Je houdt van een goede geluidskwaliteit en er gaat geen dag voorbij of je luistert naar je favoriete muziek. Ooit heb je mooie speakers gekocht van het Duitse topmerk Canton, maar je hebt ze inmiddels vervangen. Waarom eigenlijk? Hebben ze te veel gebruikssporen of werken ze niet meer correct? Wist je dat ze nog steeds geld waard zijn? Verkoop ze aan reBuy en ontvang snel een uitstekende vergoeding. Na een refurbishproces zijn ze 100% functioneel en verkopen wij ze door met drie jaar garantie.

Efficiënt je Canton speaker verkopen

Je hoeft alleen je Canton speaker online aan te melden en je ziet meteen wat ze globaal waard zijn. Als je hier wel oren naar hebt, geef je akkoord en ontvang je via e-mail een verzendetiket. Je stuurt je Canton speaker vervolgens naar reBuy op. Wij betalen de verzendkosten en zorgen voor adequate verzekering. Na een onderzoek op onze technische afdeling weten we de concrete waarde van je Canton speaker. Ga je akkoord met onze prijs, dan betalen we je binnen enkele dagen uit.

Welke Canton speaker is te verkopen?

reBuy is geïnteresseerd in onder andere Canton DM soundbars, Canton Musicbox speakers en Canton Smart Soundbox speakers. Is je Canton speaker nog zo goed als nieuw, dan zal je vergoeding hoger uitvallen dan voor een speaker van Canton met gebruikssporen. In beide gevallen gunnen we je veel voordeel.

Je gebruikte Canton speaker verkopen en werken aan een beter milieu

Bijna 80% van alle afgedankte elektronica, waaronder veel speakers, wordt vernietigd of komt op de vuilnisbelt terecht. Dit is bijzonder milieuvervuilend en past niet in een samenleving die steeds meer duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen nastreeft. reBuy wil actief de cyclus van verspilling doorbreken, maar heeft daarbij wel je hulp nodig. Je ontvangt je vergoeding sneller als je het volgende doet:

  • je Canton speakers, indien van toepassing, terugzetten in de fabrieksinstellingen;
  • je Canton speakers goed schoonmaken;
  • je adresgegevens duidelijk vermelden op je verzenddoos.