Creative speaker verkopen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Je gebruikte Creative speaker verkopen aan reBuy

Het in Singapore opgerichte Creative Labs is wereldmarktleider op het gebied van geluid en elektronica. Je hebt ongetwijfeld gehoord van de Sound Blaster geluidskaart die in veel pc's en laptops terug te vinden is. Ooit heb je een mooie Creative draadloze speaker gekocht, maar je gebruikt hem nu niet of nauwelijks meer. Wil je hem niet verkopen aan reBuy? Het maakt ons niet uit of er defecte onderdelen in zitten of dat hij gebruikssporen vertoont. Na een intensief refurbishproces maken we hem weer volledig functioneel en verkopen we hem voor een vriendenprijs door. Bovendien geven we drie jaar garantie.

Je Creative speaker verkopen in een transparant proces

Wat mag jij als vorige eigenaar van je Creative speaker verwachten van ons? Een transparant en makkelijk online te volgen inkoopproces en uiteraard een royale vergoeding. Meld je Creative speaker online aan, ga akkoord met onze globale prijs en we sturen je per e-mail een verzendetiket. Wij betalen de verzendkosten en verzekering van je speaker. Op onze technische dienst geven we je speaker een beoordeling en daarna melden we ons bij jou met een uiteindelijk prijsvoorstel. Vind je dit voorstel prima, dan is de koop gesloten en heb je je geld enkele dagen later binnen.

Welke Creative speaker is te verkopen?

We hebben interesse in veel verschillende Creative speakers, zoals de iRoar- en Sound Blaster Roar-serie. Heeft je Creative speaker gebruikssporen, dan zal je vergoeding lager zijn dan voor een exemplaar dat er nog zo goed als nieuw uitziet.

Je gebruikte Creative speaker verkopen en nog sneller geld ontvangen

Jij verdient geld, wij verdienen geld en een nieuwe eigenaar krijgt een prijsvoordeel. Zo wint iedereen, ook het milieu. Immers, je Creative speaker wordt nu hergebruikt en niet weggegooid. Wil je je geld nog sneller hebben? Help ons dan met de volgende stappen:

  • zet je Creative speaker terug in zijn fabrieksinstellingen;
  • maak je Creative speaker goed schoon;
  • schrijf duidelijk je volledige adresgegevens op bij de verzending.