Dockin speaker verkopen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Je gebruikte Dockin speaker verkopen via reBuy

In de consumentenelektronica staan de ontwikkelingen niet stil. Ieder jaar komen er elektronische apparaten op de markt die nog beter zijn en nog meer beloven. Hierdoor wordt de levensduur van producten aanzienlijk verkort. Dat kan ertoe leiden dat veel elektronica die in principe nog prima kan functioneren, ergens stof vergaart of op de afvalhoop terechtkomt. reBuy probeert deze cyclus te doorbreken. Door gebruikte elektronica een refurbishproces te geven, verlengen we de levensduur en voorkomen we milieuschade. Heb je nog Dockin speakers die je niet meer gebruikt? Wij hebben er geld voor over.

Je Dockin speaker verkopen en snel geld ontvangen

Misschien heb je je Dockin speaker vervangen of wellicht werkt hij niet meer als voorheen. Voor ons is dat geen beletsel. Wij nodigen je uit om je speaker van Dockin online aan te melden. Je ziet vrijwel meteen wat hij nog waard is. Wil je met ons verder, dan sturen we je per e-mail een adresetiket dat je op je verzenddoos kunt bevestigen. Wij nemen de kosten van verzending en verzekering op onze rekening. Na een technische inspectie weten we wat je Dockin speaker concreet waard is. Als je akkoord gaat met ons prijsvoorstel, storten we je vergoeding binnen een paar dagen op je rekening.

Welke Dockin speaker is te verkopen?

Het jonge Duitse merk Dockin maakt kwalitatief zeer goede speakers die je overal mee naar toe kunt nemen. Ook als je Dockin speaker gebruikssporen vertoont, is hij nog steeds waardevol. reBuy is met name geïnteresseerd in speakers uit de Dockin D-lijn. Je vergoeding voor een exemplaar met gebruikssporen is natuurlijk wel minder hoog dan voor een speaker die er nog hagelnieuw uitziet.

Je gebruikte Dockin speaker verkopen op een duurzame manier

Een nieuwe eigenaar krijgt van ons een prijsvoordeel en drie jaar garantie. Jij krijgt een nette vergoeding en je oude speaker krijgt een nieuw leven. Dit is duurzaam en milieuvriendelijk. Je kunt ons proces versnellen door het volgende te doen:

  • je speaker, indien van toepassing, terugzetten in de fabrieksinstellingen;
  • je speaker schoon te maken;
  • je adresgegevens vermelden op de verzenddoos.