harman/kardon verkopen en geld verdienen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Dit zeggen onze klanten

Harman Kardon Speakers verkopen via reBuy.nl

Harman Kardon is een fabrikant van audio-apperatuur en onderdeel van het grote Harman International Industries waar ook merken als JBL onder vallen. Het bedrijf werd in 1953 opgericht door Sidney Harman en Bernard Kardon. Inmiddels levert Harman Kardon alle audio apparatuur voor grote automerken zoals Mercedes-Benz en BMW. De speakers van Harman Kardon staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en sterke geluid. Echter kan het natuurlijk zijn dat je jouw Harman Kardon speaker wilt verkopen. Misschine heb je een extra zakcentje nodig of wil je het geld graag gebruiken voor nieuwe speakers. Wat je reden ook mag zijn, bij reBuy ben je aan het juiste adres! Naast telefoons en tablets kopen wij namelijk ook een uitgebreid assortiment aan speakers in.

Harman Kardon speakers verkopen
Je Harman Kardon speakers verkopen is bij reBuy zeer eenvoudig. Naast een eerlijke prijs geniet je namelijk ook van een zeer simpel proces. In tegenstelling tot andere verkoopsites verkoop je bij reBuy je artikelen direct aan reBuy. Je hoeft niet te wachten op een koper en lange onderhandelingen over de prijs zijn ook verleden tijd omdat we met vaste prijzen werken. Het verkopen is zeer eenvoudig.
Allereerst kies je op de site de Harman Kardon speakers die je wilt verkopen. Vervolgens kan je op zoek naar het juiste model en vul je een korte vragenlijst in over de staat van jouw Harman Kardon speakers. Wees hierbij zo eerlijk mogelijk om verrassingen achteraf te voorkomen. Vervolgens voeg je de speakers aan je online verzendpakket toe. Mocht je ook nog andere producten in huis hebben liggen zoals consoles of bijvoorbeeld een smartwatch die je niet meer gebuikt, is dit het perfecte moment om die ook te verkopen. Je kan alle artikelen in een keer bij ons kwijt! Vervolgens kan je de verkoop afronden en een verzendlabel aanmaken. Mocht de totale waarde van je verkoop heel hoog zijn en uit meerdere artikelen bestaan, kan je direct meerdere labels aanmaken zodat je de artikelen over meerdere pakketten kunt verdelen. Wel zo veilig! Nadat je het pakket af hebt gegeven op een postpunt van PostNL kan je de zending volgen. Doorgaans ontvangen wij alle artikelen binnen 3-5 werkdagen. De beoordeling vindt altijd binnen 2 werkdagen na ontvangst plaats. Als alles in orde is, staat het aankoopbedrag direct klaar op je klantaccount. Mochten wij een andere prijs bieden, heb je altijd de mogelijkheid om de verkoop ongedaan te maken en je artikel gratis retour te ontvangen. In dat geval zit je dus nergens aan vast!
Mocht je toch nog vragen hebben over het verkoopproces of over je artikelen, kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij staan altijd voor je klaar per e-mail en zijn overdag ook telefonisch te bereiken.