House of Marley speaker verkopen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Je gebruikte House of Marley speaker verkopen aan reBuy

Elk jaar stijgt de hoeveelheid afval en worden vuilnisbelten overspoeld met goederen die gemakkelijk recyclebaar zijn. Dat geldt met name voor gebruikte elektronica. reBuy is in staat om afgedankte elektronische apparaten weer een nieuw leven te geven. Heb je nog House of Marley speakers die je niet meer gebruikt, bijvoorbeeld omdat ze kleine mankementjes vertonen? Denk aan het milieu, denk aan je portemonnee en besluit om je gebruikte House of Marley speaker te verkopen aan reBuy.

Je House of Marley speaker verkopen en online volgen

Je House of Marley speaker verkopen aan reBuy, hoe werkt dat? Heel eenvoudig. Je meldt je House of Marley speaker online aan en je ziet vrijwel meteen een prijsindicatie. Wil je verder, dan sturen we je per e-mail een verzendetiket. Daarna stuur je je speaker naar ons op, zonder kosten voor verzekering en verzending. Na een technische beoordeling geven we je een uiteindelijk prijsvoorstel. Als ons voorstel je bevalt, geef je akkoord en mag je je vergoeding binnen enkele dagen op je rekening verwachten. Alle stappen in dit proces kun je online volgen.

Welke House of Marley speaker is te verkopen?

House of Marley is een kwaliteitsmerk met een aantal populaire modellen speakers, zoals de Get Together-lijn, de Riddim-collectie of de handige No Bounds speakers. Je vergoeding voor een speaker zonder gebruikssporen is hoger dan wanneer je House of Marley speaker zichtbare en voelbare krasjes aan de buitenkant heeft.

Je gebruikte House of Marley speaker verkopen en snel geld ontvangen

Voor onze technische dienst is het belangrijk dat ze meteen met je speakers en andere elektronische apparatuur aan de slag kunnen. Je kunt ons daarbij helpen, zodat je ook je geld sneller ontvangt. Wij vragen je dit:

  • je speakers, indien van toepassing, terug te zetten in de fabrieksinstellingen;
  • je House of Marley speakers grondig te reinigen;
  • je volledige adresgegevens op te schrijven op de verzenddoos.