Riva speaker verkopen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Je gebruikte Riva speaker verkopen aan reBuy

Veel audiofielen zijn gevallen voor de multifunctionele bluetoothspeakers van het Amerikaanse merk Riva. De gepatenteerde Trillium-technologie staat garant voor kristalhelder geluid zonder vervormingen. Heb je ooit Riva speakers aangeschaft, maar voldoen ze niet meer, bijvoorbeeld vanwege slijtage of gebruikssporen? Meld ze online aan bij reBuy en zie meteen hoeveel geld ze nog waard zijn. Wij geven ze een refurbishproces waarna ze weer voor 100% functioneren. Vervolgens verkopen we ze door met een interessant prijsvoordeel en drie jaar garantie.

Snel en zeker je Riva speaker verkopen

Je kunt ook proberen om zelf je Riva speaker te verkopen op de markt voor tweedehands apparatuur. Vaak is je verkooptraject dan lang en niet zelden zonder problemen. Bij reBuy werkt het anders. Ons hele inkoopproces is online te volgen. Als je akkoord gaat met onze eerste prijsindicatie, versturen we een verzendetiket per e-mail en betalen we alle kosten van verzekering en verzending. Na een technische controle geven we je ons uiteindelijke prijsvoorstel. Ga je hiermee akkoord, dan staat binnen enkele dagen je geld op je rekening. Zo makkelijk kan het gaan.

Welke Riva speaker is te verkopen?

De kwaliteit van Riva speakers staat buiten elke discussie. Daarom zijn we altijd geïnteresseerd in Riva Turbo, Riva Festival en Riva Arena speakers. Gebruikssporen vinden we geen probleem, maar je vindt het vast logisch dat je vergoeding dan minder hoog is, vergeleken met smetteloze speakers van Riva.

Je gebruikte Riva speaker verkopen op een milieuvriendelijke manier

Veel gebruikte speakers vinden helaas de weg naar de verbrandingsoven of vuilnisbelt. Zo komen milieuverontreinigende stoffen vrij, terwijl de speakers met minimale inspanning weer werkend te krijgen zijn. Samen doorbreken we deze onzinnige cyclus. Wil je ons helpen met het stroomlijnen van ons proces? Dan beloven we je dat je nog sneller uitbetaald wordt. We willen je het volgende vragen:

  • je Riva speakers grondig te reinigen;
  • indien van toepassing, de speakers in de fabrieksinstellingen terug te zetten;
  • je complete adresgegevens duidelijk te vermelden bij de zending.