Urbanears speaker verkopen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Je gebruikte Urbanears speaker verkopen aan reBuy

Hoewel er heel wat afval wordt weggegooid, is veel daarvan nog recycleerbaar. Dit geldt zeker voor gebruikte elektronica. Wist je dat de afvalberg miljoenen tonnen per jaar bedraagt? Zo komen zware metalen, zeldzame aardmetalen en plastics in het milieu terecht. reBuy werkt actief aan een duurzame wereld. Wij zijn in staat om afgedankte elektronica met een refurbishproces weer volledig functioneel te krijgen. Een nieuwe eigenaar krijgt een aanzienlijke prijsreductie vergeleken met de nieuwwaarde en bovendien drie jaar garantie. Heb je nog een Urbanears speaker waar je niks mee doet? Wij hebben er geld voor over.

Je Urbanears speaker verkopen in een snel en zeker proces

Je meldt je Urbanears speaker online aan en ontvangt vrijwel direct een eerste prijsvoorstel. Wil je verder met ons, dan sturen we je een verzendetiket per e-mail. Wij betalen de kosten voor verzekering en verzending. Alle stappen in ons inkoopproces kun je online volgen. Na een technische beoordeling geven we je een definitief prijsvoorstel. Ga je niet akkoord, dan sturen we je speaker zonder verzendkosten retour. Geef je akkoord, dan storten we je geld binnen enkele dagen.

Welke Urbanears speaker is te verkopen?

Het Scandinavische merk Urbanears staat bekend om zijn kwaliteit en no-nonsense vormgeving. Urbanears speakers zoals de Baggen-collectie of Stammen-lijn blijven ook met gebruikssporen veel van hun waarde behouden. Daar kun je van profiteren door ze aan ons te verkopen.

Je gebruikte Urbanears speaker verkopen en werken aan duurzaamheid

Een nieuwe eigenaar krijgt een prijsvoordeel, jij krijgt een mooie vergoeding en het milieu lijdt er niet onder. De werkwijze van reBuy kent zo alleen maar winnaars. Je kunt ons helpen om ons proces te versnellen. Daardoor ontvang je ook sneller je geld. Wil je de volgende acties nemen?

  • je Urbanears speaker grondig reinigen;
  • indien van toepassing, je speaker terugzetten in zijn fabrieksinstellingen;
  • je adresgegevens volledig te vermelden op de verzenddoos.