Panasonic verkopen en geld verdienen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Panasonic Action Cam verkopen via reBuy.nl

Panasonic is een Japans bedrijf gespecialiseerd op het gebied van professionele en consumenten-elektronica. Veel mensen zullen Panasonic kennen van hun audio apparatuur, maar Panasonic produceert ook veel video apparatuur waaronder Action Cams. De laatste jaren is de populariteit van deze kleine camera's onwijs gegroeid. Ze zijn doorgaans sterk, licht, kunnen tegen een stootje en vaak ook nog waterdicht. Perfect voor avontuurlijke vakanties of voor sportieve evenementen. Het grootste voordeel van action cams zijn echter de mounts. Vele merken bieden een groot scala aan mounts aan. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk om de camera op je helm te monteren of aan tripods, fietsen, surfboards of natuurlijk een selfie stick. Dankzij de mounts is de camera nog veelzijdiger en kan je de mooiste shots maken zonder veel moeite. Ook is het fijn als je veel minuten wilt opnemen zonder de camera steeds vast te moeten houden. Mocht je echter jouw Panasonic Action Cam willen verkopen, ben je bij reBuy aan het juiste adres. Naast GoPro en Sony kopen wij ook Panasonic Action Cams in. Het verkopen was nog nooit zo eenvoudig.

Panasonic Action Cam verkopen
Als je jouw Panasonic Action Cam verkopen wilt, begin je door het juiste model uit te kiezen in de categorie Action Cams. Vervolgens krijg je een korte vragenlijst te zien over de staat en de werking van jouw Action Cam. Nadat je deze vragen hebt beantwoord, zie je meteen het bedrag in beeld dat wij kunnen bieden voor jouw Action Cam. Als je akkoord bent met dit bedrag, kan je het artikel aan je verzendpakket toevoegen. Vergeet niet dat je bij ons veel meer dan Action Cams verkopen kan! Misschien heb je ook nog een tablet of een oud horloge liggen. Die kan je gemakkelijk in een keer bij ons kwijt.
Nadat je alle artikelen hebt aangemeld voor de verkoop is het tijd om een account aan te maken en de verkoop af te ronden. In de laatste stap vragen we je om je adresgegevens. Aan de hand hiervan maakt ons systeem een gratis verzsendlabel aan waarmee je het pakket af kan geven bij de balie van PostNL. Met dit label is je pakket daarnaast online te volgen en verzekerd! Wel zo fijn aangezien je vaak waardevolle spullen verzend. Nadat wij alles hebben ontvangen, kijken we de artikelen na. Indien alles in orde is, staat het bedrag direct op je account klaar en kan je het overmaken. Mochten wij onverwachts toch een nieuw prijsvoorstel doen, zit je nergens aan vast. Je kan dan kiezen akkoord te gaan met de nieuwe prijs of om je artikelen gratis retour te ontvangen. Doorgaans heb je de artikelen binnen 2-3 werkdagen weer terug in huis! Mocht je nog vragen hebben over het verkopen van jouw elektronica kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen je graag met al je vragen.