Samsung digitale camera verkopen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Je gebruikte Samsung digitale camera verkopen aan reBuy

Fotografie is voor velen een geweldige passie. Er is slechts één nadeel aan verbonden. Je wilt al snel een nieuwe systeemcamera of spiegelreflexcamera die je nog meer mogelijkheden belooft. Wat doe je dan met je oude camera? Wist je dat er jaarlijks enorme hoeveelheden nog bruikbare elektronica op de vuilnisbelt belanden? Wees verstandig voor je eigen portemonnee en het milieu en neem het besluit om je gebruikte Samsung digitale camera te verkopen. reBuy betaalt je een nette prijs en geeft je camera na een refurbishproces een nieuwe toekomst. Als je camera weer 100% functioneel is, verkopen we hem door en geven we ook nog drie jaar garantie.

Je Samsung digitale camera verkopen op een betrouwbare manier

Meld je oude Samsung digitale camera online aan en ontvang meteen een eerste prijsvoorstel. Geef akkoord en we sturen je een verzendetiket per e-mail. Verpak en verstuur je Samsung camera naar ons. Wij nemen de kosten voor verzekering en verzending voor onze rekening. Onze technische mensen beoordelen de staat van je camera en op grond van de resultaten krijg je een uiteindelijk prijsvoorstel. Accepteer je dit, dan staat het geld binnen enkele dagen op je bankrekening.

Welke Samsung digitale camera is te verkopen?

Samsung staat bekend om zijn goede cameratechnologie. Dit geldt niet alleen voor smartphonecamera's uit de Galaxy-lijn, maar ook voor systeemcamera's en digitale spiegelreflexcamera's. reBuy is altijd geïnteresseerd in Samsung digitale camera's, maar ook in de Samsung objectieven die je ooit hebt aangeschaft.

Je gebruikte Samsung digitale camera verkopen en snel geld ontvangen

Wil je je vergoeding zo snel mogelijk ontvangen? Dat kan als je ons helpt om ons proces nog meer te stroomlijnen. We vragen je daarom het volgende te doen:

  • al je persoonlijke bestanden en foto's te verwijderen;
  • je camera terug te zetten in zijn fabrieksinstellingen;
  • je Samsung digitale camera een goede schoonmaakbeurt te geven;
  • je volledige adresgegevens op te schrijven op onze verzenddoos.