Zeiss objectief verkopen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Je gebruikte Zeiss objectief verkopen aan reBuy

Misschien heb je enig idee hoeveel gebruikte elektronica jaarlijks op de vuilnisbelt belandt. Het gaat wereldwijd om miljoenen tonnen. Na verloop van tijd komen hierdoor veel plastic, zware metalen en andere verontreinigende stoffen in het milieu terecht. Dat is een slechte ontwikkeling en het is terecht dat veel mensen op zoek zijn naar een duurzamer manier van leven. reBuy draagt zijn steentje bij. Wij geven gebruikte elektronica een nieuw leven. Door een refurbishproces maken we oude elektronica weer volledig functioneel en als nieuw. Wij geven nieuwe eigenaren van tweedehands elektronica drie jaar garantie en een aanzienlijk prijsvoordeel. Wil je jouw gebruikte Zeiss objectief verkopen? Doe dat dan via reBuy.

Je oude Zeiss lens verkopen in een snel en zeker proces

Ons proces werkt snel en zeker. Je meldt je Zeiss objectief online aan. We geven je een prijsindicatie. Daarna sturen we je een verzendsticker per e-mail. reBuy betaalt voor de verzekering en de verzending van je Zeiss objectief. Op onze technische dienst krijgt je objectief een grondige inspectie. Aan de hand hiervan geven we je een definitief prijsvoorstel. Als dit voorstel voor jou goed voelt, is de koop gesloten en staat je geld binnen een aantal dagen op je rekening. Zo makkelijk kan het gaan.

Welk Zeiss objectief is te verkopen?

Telelenzen, groothoeklenzen en andere objectieven van Zeiss die geschikt zijn voor digitale spiegelreflexcamera's behouden hun waarde. Zeker als je een Zeiss lens hebt die ook geplaatst kan worden op een Nikon camera, een Canon body of een Sony E-mount camera zijn we erg geïnteresseerd en mag je een goede prijs tegemoetzien.

Nog sneller je gebruikte Zeiss lens verkopen

Je kunt ons helpen om je Zeiss objectief sneller verkoopklaar te maken. Dan heb jij je geld ook sneller op je rekening staan. We vragen je dit te doen;

  • je Zeiss objectief grondig te reinigen;
  • je volledige adresgegevens te vermelden op het verzendpakket.