Canon spiegelreflexcamera verkopen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Je gebruikte Canon spiegelreflexcamera verkopen aan reBuy

Ben je fanatiek met fotografie? Dan is de kans groot dat je om de zoveel tijd een compleet nieuwe camera wilt, die je nog betere prestaties belooft. Wat doe je dan met je oude camera? Wist je dat veel afgedankte elektronica gewoon op de vuilnisbelt belandt? En dat terwijl met een paar kleine aanpassingen veel elektronische apparatuur weer als vanouds kan werken. Heb je nog een oude Canon spiegelreflexcamera waar je niets meer mee doet? reBuy heeft er geld voor over.

Je oude Canon spiegelreflexcamera verkopen en snel geld ontvangen

Na een refurbishproces is je oude camera weer 100% functioneel en verkopen we hem door aan een nieuwe eigenaar, met een interessant prijsvoordeel. Jou gunnen we een mooie vergoeding voor je oude camera. Meld je Canon spiegelreflexcamera online aan bij reBuy. Na een voorlopige prijsindicatie sturen we je een verzendsticker via e-mail. Wij betalen de kosten van verzending en verzekering. Is je pakket aangekomen, dan onderwerpt onze technische dienst je camera aan een grondige inspectie. Op basis hiervan geven we je een uiteindelijk prijsvoorstel. Als je dit wilt accepteren, mag je jouw geld binnen enkele dagen op je rekening verwachten.

Welke Canon spiegelreflexcamera is te verkopen?

reBuy is met name geïnteresseerd in camerabody's van de Canon EF-serie, de Canon EF-M-serie en Canon EF-S-modellen. Deze kwalitatief zeer goede camera's blijven waardevol. Is je gebruikte camera nog zo goed als nieuw, dan ontvang je een hogere vergoeding dan voor een camera met duidelijke gebruikssporen. In beide gevallen profiteer je van een meer dan nette prijs.

Nog sneller je gebruikte Canon spiegelreflexcamera verkopen

Je kunt ons helpen ons proces te versnellen, zodat je ook sneller je geld kunt ontvangen. Daarom willen we je het volgende vragen:

  • alle foto's, persoonlijke instellingen en andere persoonlijke bestanden verwijderen;
  • je camera grondig te reinigen;
  • je volledige adresgegevens te vermelden op ons verzendpakket.