Nikon camera verkopen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Je gebruikte Nikon camera verkopen aan reBuy

Houd je van fotograferen en ben je altijd op zoek naar camera's en lenzen die je nog meer kwaliteit beloven? Dan is de kans groot dat je nog ergens een afgedankte camera hebt liggen, bijvoorbeeld van het kwaliteitsmerk Nikon. Misschien doet niet alles het meer naar behoren. Dat wil niet zeggen dat je camera geen geld meer waard is. Je kunt je Nikon camera verkopen aan reBuy en een mooie vergoeding tegemoet zien. Wij refurbishen je oude camera en zorgen ervoor dat hij weer 100% functioneel is. Daarna verkopen we hem door en geven de nieuwe eigenaar drie jaar garantie.

Je Nikon camera verkopen en snel geld ontvangen

Natuurlijk kun je proberen om je Nikon camera te verkopen in het tweedehandsciruit. Ben je tevreden over de prijzen en de vaak lange trajecten waarmee je dan te maken krijgt? reBuy belooft je een snel en inzichtelijk proces, dat geheel online te volgen is. Na het aanmelden van je gebruikte Nikon camera zie je een eerste prijsindicatie. Wij sturen je een verzendetiket en betalen verzendkosten en verzekering. Onze technische dienst beoordeelt je oude camera en daarna geven we je een uiteindelijk prijsvoorstel. Na acceptatie staat je vergoeding binnen een week op je rekening.

Welke Nikon camera is te verkopen?

reBuy is geïnteresseerd in digitale systeemcamera's en digitale spiegelreflexcamera's van Nikon. Veel modellen uit de Nikon 1-serie of Nikon F-lijn blijven onverminderd populair. We zijn ook geïnteresseerd in bijpassende objectieven. Het maakt niet uit of ze gebruikssporen hebben. Onze vergoedingen zijn altijd uitstekend.

Je gebruikte Nikon camera verkopen aan reBuy is extra voordelig

Door onze werkwijze voorkomen we verspilling en milieuverontreiniging. Dit is voor iedereen voordelig en het levert jou concreet geld op. Je kunt ons helpen en nog sneller je geld krijgen door het volgende te doen:

  • alle foto's en persoonlijke bestanden verwijderen;
  • je camera terug te zetten in de fabrieksinstellingen;
  • je camera te reinigen;
  • je adresgegevens op de verzenddoos te vermelden.