Panasonic camera verkopen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Je gebruikte Panasonic camera verkopen via reBuy

Sinds de introductie van de digitale camera is er veel veranderd. Elk jaar verschijnen er nieuwe topklasse camera's met een nog betere beeldstabilisatie en nog hogere resoluties. Wil je als fotograaf, amateur of professioneel bij blijven, dan ontkom je er niet aan. Je zult regelmatig moeten investeren in een nieuwe camera, eventueel met bijbehorende lenzen. Wat doe je dan met je oude Panasonic camera? Verkoop hem aan reBuy en ontvang een bijzonder nette vergoeding.

Je Panasonic camera verkopen kan verrassend veel geld opbrengen

reBuy maakt je gebruikte Panasonic camera van binnen grondig schoon en vervangt alle defecte en minder goed presterende onderdelen. Daarna is je oude Panasonic camera refurbished en weer 100% functioneel. We geven een nieuwe eigenaar maar liefst drie jaar garantie en een aanzienlijke prijsreductie. Wil je snel je geld ontvangen? Meld je Panasonic camera online aan, beoordeel onze globale prijsindicatie en geef akkoord. Wij betalen de verzendkosten. Op onze technische afdeling geven we je camera een grondige inspectie, waarna we jou een uiteindelijk prijsvoorstel doen. Na je acceptatie staat je geld binnen een paar dagen op je rekening.

Welke Panasonic camera kan ik verkopen?

De Panasonic Lumix camera's staan bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid. Ook met gebruikssporen behouden ze hun waarde. Systeemcamera's en spiegelreflexcamera's van Panasonic blijven populair en dit geldt ook voor de bijbehorende lenzen. Voor exemplaren die nog zo goed als nieuw zijn, zal je vergoeding uiteraard hoger zijn dan voor camera's met gebruikssporen.

Werken aan een duurzame samenleving door je gebruikte Panasonic camera te verkopen

Veel gebruikte elektronica komt terecht in verbrandingsovens of op vuilnisbelten. Dit is slecht voor het milieu en past niet in de duurzame samenleving waar we naartoe willen. Help je ons mee om de wereld duurzamer te maken en er ook aan te verdienen? Dan vragen we je dit:

  • alle foto's en persoonlijke instellingen verwijderen;
  • je camera in de fabrieksinstellingen terug te zetten;
  • je camera te reinigen;
  • je adresgegevens duidelijk op de verzenddoos te schrijven.