Pentax spiegelreflexcamera verkopen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Je gebruikte Pentax spiegelreflexcamera verkopen aan reBuy

Wist je dat elk jaar miljoenen tonnen afgedankte elektronica op de afvalhoop belanden of de verbrandingsoven in gaan? Per jaar praten we over een gewicht van meer dan 4000 Eiffeltorens. reBuy doorbreekt deze verspilling en geeft gebruikte elektronica een nieuw leven. Heb je nog een digitale Pentax spiegelreflexcamera die niet meer werkt als voorheen? Gooi hem zeker niet weg, maar verkoop hem aan reBuy. Na een refurbishproces functioneert hij weer volledig. Een nieuwe eigenaar krijgt een flink prijsvoordeel en drie jaar garantie. .

Je oude Pentax spiegelreflexcamera verkopen levert snel geld op

Jij als oude eigenaar krijgt van reBuy een nette vergoeding. Wij hebben een gestructureerd inkoopproces dat je altijd online kunt volgen. Je meldt je oude Pentax spiegelreflexcamera online aan en krijgt via e-mail een verzendetiket. Wij betalen de verzendkosten en zorgen ook voor voldoende verzekering. Na een technische controle vertellen we je wat we willen betalen voor je oude camera. Ga je akkoord, dan is de koop gesloten en heb je je geld binnen een paar dagen op je rekening.

Welke gebruikte Pentax spiegelreflexcamera kun je verkopen?

reBuy is geïnteresseerd in digitale Pentax spiegelreflexcamera's die voorzien zijn van de bekende K-mount. Ook K-mount-objectieven voor je Pentax kun je aan ons verkopen. Hebben je camera en je lenzen gebruikssporen? Geen probleem, ze zijn voor ons nog steeds veel geld waard. Voor smetteloze camera's hebben we uiteraard meer geld over. .

Je Pentax spiegelreflexcamera verkopen op een duurzame manier

Door je oude Pentax camera een nieuw leven te geven, verlengen we de levensduur en voorkomen we milieuschade. Je kunt ons helpen ons proces nog meer te stroomlijnen. Dan staat je geld ook sneller op je rekening. Wil je het volgende doen?.

  • Je foto's en persoonlijke bestanden verwijderen;
  • je camera terugzetten in de fabrieksinstellingen;
  • je Pentax spiegelreflexcamera grondig reinigen;
  • je complete adresgegevens op de verzenddoos vermelden.