SIGMA verkopen en geld verdienen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Sigma camera verkopen

Staat een nieuwe SLR camera al tijden op je verlanglijstje maar heb je nog wat extra geld nodig? Verkoop bij reBuy je oude Sigma camera! reBuy koopt verschillende Sigma modellen in en doet afhankelijk van de conditie van het apparaat een prijsvoorstel.

Het Japanse merk Sigma is vooral bekend door de productie van camera’s die vergelijkbaar zijn met camera’s zoals die van Nikon. Het Japanse merk verkoopt hoogwaardige technische camera’s, maar voor een veel lagere prijs. Een perfecte prijs-kwaliteit verhouding zodat iedereen die houdt van fotografie en prachtige plaatjes kan schieten. Dit is dan ook dan ook de reden dat wij bij reBuy goede inkoopprijzen bieden voor jou oude Sigma camera. Verkoop je Sigma camera en sta verstelt van het verkoopgemak bij reBuy.

Je wilt je Sigma camera verkopen bij reBuy? Hier lees je hoe het werkt. Ga naar reBuy.nl en klik op de categorie voor camera’s. Selecteer vervolgens het juiste model Sigma camera. Werkt de camera? Heeft de camera sporen van gebruik? Zijn de accessoires aanwezig? Als je deze vragen hebt beantwoord krijg je gelijk een prijsvoorstel. Druk vervolgens het gratis verzendetiket uit om de Sigma camera gratis te versturen. Met dit verzendetiket is de verzending ook verzekerd! Je kunt het pakket afgeven bij een van de vele pakketshops die Nederland telt. Zodra het pakket bij reBuy is ontvangen wordt de camera nagekeken en ontvang je het verkoopbedrag op je rekening. Een Sigma camera verkopen was nog nooit zo makkelijk en veilig! Heb je nog meer oude elektronica thuis liggen? Stuur deze dan mee met je Sigma camera. reBuy koopt naast camera’s ook telefoons, tablets, consoles en audio in.