1. Welk model console wil je verkopen? Categorie: {{ ctrl.categories[1].label }} Wijzig
2. Kies een subcategorie Subcategorie: {{ ctrl.categories[2].label }} Wijzig
3. Type: Model: {{ ctrl.categories[3].label }} Wijzig
4. Type: Model: {{ ctrl.categories[4].label }} Wijzig
5. Type: Model: {{ ctrl.categories[5].label }} Wijzig
6. Type: Model: {{ ctrl.categories[6].label }} Wijzig
{{ filter.title|trans }}: {{ ctrl.activeFilters[filter.title].title }} Filter verwijderen

Zoekresultaten

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Dit zeggen onze klanten

Consoles verkopen | Consoles inkoop bij reBuy

Wil je jouw consoles, zoals een PlayStation 3 , een XBox 360 Small, of een PlayStation Vita [WiFi] verkopen? En dat voor een eerlijke prijs en een optimale afhandeling? Plaats ze dan op reBuy - jouw online-shop voor elektronica, je competente partner als je consoles wilt verkopen! De inkoop van consoles verkopen is bij reBuy meer dan eenvoudig. Om je consoles te verkopen, klik je simpelweg binnen de categorie consoles tot je jouw betreffende product vindt. Als je jouw consoles wilt verkopen, hebben we nog wat aanvullende informatie van je nodig: de prijs voor de inkoop van consoles wordt berekend aan de hand van de optische toestand, de meegeleverde accessoires en het functioneren van de apparatuur. Als je al je consoles wilt verkopen, herhaal je deze stap totdat alle producten verwerkt zijn - de inkoop van consoles is nu snel afgerond.

Nadat je ingelogd of geregistreerd bent, wordt je door het verkoopproces geleid waarin je wordt uitgelegd hie je jouw consoles kunt verkopen. Na het invullen van de bestelling kun je de inkoop van consoles eenvoudig afronden: om consoles, zoals eenNintendo 3DS, of een Nintendo Wii te kunnen verkopen, stuur je ons de apparaten kosteloos op. Wij controleren je bestelling, bieden uitgebreide en snelle betalingsmethodes en ronden de inkoop van consoles en toebehoren snel af.

We bieden je veel voordelen als je jouw consoles en toebehoren wilt verkopen. De inkoop van consoles en toebehoren wordt gekenmerkt door een ongecompliceerde afhandeling, snelle betaling en kosteloze verzendin. reBuy garandeert je bij de inkoop van consoles en toebehoren dat je niet met verborgen kosten te maken krijgt en dat de afhandeling van je aanvraag ongecompliceerd gebeurt. Kies voor reBuy - jouw partner voor inkoop van consoles en toebehoren en de online-shop met handige mogelijkheden om consoles en toebehoren te verkopen.