Consoles verkopen en geld ontvangen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Consoles verkopen

Gebruikte consoles verkopen doe je snel en makkelijk via reBuy

Heb je net een nieuwe console gekocht en staat de oude in de weg of heb je een console die je eigenlijk niet meer gebruikt? Vraag jij je af waar en hoe je hem het makkelijkste kunt verkopen? Dan is rebuy het antwoord op je vragen. Geen gedoe met verkoopkanalen zoeken op internet of potentiële klanten thuis ontvangen, gewoon een eenvoudige afhandeling en een correcte prijs in functie van de staat van je console.

Welk type gebruikte consoles verkopen wij?

Wij hebben een ruim aanbod gebruikte consoles die verkocht worden via de online shop. Vanzelfsprekend moeten deze consoles eerst ingekocht worden en daar komt jouw tweedehands console dus aan te pas. Of je nu een Nintendo, XBox of Playstation hebt die je wilt verkopen, reBuy is je ideale partner. Het belangrijkste is dat je console in goede staat is en 100% functioneert. Wij zorgen voor een grondige reiniging, eventuele kleine herstellingen en bieden de consoles refurbished weer aan in de webshop. Eventuele toebehoren zoals kabels, extra afstandsbedieningen of speciale stukken worden eveneens ingekocht.

Consoles verkopen in drie eenvoudige stappen

De stappen die je moet volgen om je consoles te verkopen via reBuy zijn eenvoudig:

Stap 1: het prijsvoorstel

Je duidt online aan over welke console beschikt. Het merk, het type, het bouwjaar en de staat waarin het toestel verkeert zijn hier de belangrijkste kenmerken. Aan de hand van de door jou opgegeven informatie wordt een prijsvoorstel gemaakt zodat je exact weet wat jouw console waard is.

Stap 2: de consoles versturen

Indien je akkoord gaat met ons prijsvoorstel kun je de consoles gratis versturen. Het is erg belangrijk dat ze goed en stevig ingepakt zijn zodat ze niet beschadigd raken tijdens het transport. reBuy test ze na ontvangst en controleert of de gegevens die je hebt doorgegeven overeen komen met de werkelijkheid. Als dat het geval is, blijft de voorgestelde prijs gelden.

Stap 3: de uitbetaling

Als alles gaat zoals het moet, krijg je het afgesproken bedrag snel op je reBuy account van waaruit je het kunt overmaken op je rekening. Je hebt nu plaats voor je nieuwe console en wat extra geld om iets leuks mee te doen.

Wat als het prijsvoorstel gewijzigd wordt

Het kan natuurlijk altijd dat je console bij ontvangst in minder goede staat is dan wij hadden verwacht. In dat geval zullen we je een nieuw voorstel doen. Je kunt dit nieuwe voorstel aannemen of vragen om je console kosteloos terug te sturen.

Waarom je consoles verkopen via reBuy?

De belangrijkste reden om je consoles via reBuy te verkopen is de tijd die je hiermee bespaart. Zelf iets verkopen lijkt eenvoudiger dan het is. Je moet de juiste prijs bepalen, verschillende kanalen gebruiken en elk bod goed in het oog houden. Als je via ons gaat, heb je geen zorgen, je bent verzekerd van een betrouwbare partner en een eerlijke en transparante prijs. Heb je nog consoles staan die je niet meer gebruikt, aarzel dan niet om een prijsofferte te vragen bij reBuy.