Nintendo 3DS XL verkopen en geld verdienen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Nintendo 3DS XL verkopen | inkoop Nintendo 3DS XL

Wie geen zin heeft om op het einde van een veiling te wachten, waarbij prijsverwachting niet wordt gehaald, is bij ons het best uit. Wij van rebuy.nl zijn een online inkoopportaal waarbij je onder andere mobieltjes, camera's, consoles, tablets en nog veel meer kunt verkopen en kopen - eenvoudig en snel, zonder hoge kosten en wachttijd. Wie bijvoorbeeld een Nintendo 3DS XL wil verkopen, kan er simpelweg naar zoeken binnen de categorie consoles en snel zijn apparaat vinden. Na een paar korte gegevens over de actuele staat wordt je direct een offerte aangeboden. In de doos en de verkoop afronden - snel, ongecompliceerd en eerlijk!

De Nintendo 3DS XL is een handheld-console met hoge performance en 3D-techniek van, uiteraard, Nintendo. De geschiedenis van Nintendo begint al in 1983, toen het eerste Nintendo Entertainment System op de markt werd gebracht. Inmiddels heeft het bedrijf over de hele wereld meer dan 4.3 miljard video-games en meer dan 680 miljoen spelcomputers verkocht. Naast de klassieke consoles verkoopt Nintendo ook zogenaamde handheld-consoles. Eén van de momenteel bijzonder geliefde handheld-apparaten is de Nintendo 3DS XL. Bij de Nintendo 3DS XL gaat het om een opvolger van de Nintendo 3DS uit de gelijknamige Nintendo-familie. Het basisconcept is behouden gebleven maar nieuwe innovatieve features maken de 3DS XL een erg innovatieve handheld-console. Zoals de naam al doet vermoeden, is er in de maat iets veranderd. Het bovenste scherm is van 3.5 inch naar 4,88 inch vergroot en het touchscreen van 3 naar 3,18 inch. Een verder pluspunt is dat de Nintendo 3DS XL backwards compatibel is, zodat de 3DS en Dsi camera's ook op de nieuwe 3DS console zonder beperking gespeeld kunnen worden. Een ander hoogtepunt is de nieuwe c-stick, die zich aan de rechterkant bevindt. Dit is een belangrijke toevoeging voor spellen met een vrije camera. Hierbij komen twee extra schoudertoetsen aan de achterkant, waarmee verdere stuuropties gerealiseerd kunnen worden. Ook de performance werd opgeschroefd zodat de Nintendo 3DS XL over een krachtigere CPU beschikt en een verbeterde 3D-modus. De 3D-techniek werd daarbij van een Eye-Tracking-Sensor voorzien, zodat het 3D-effect aan de gezichtshoek kan worden aangepast.

Wie toch liever een nieuwe console wil hebben, kan zijn Nintendo 3DS XL verkopen en direct z'n klantenrekening spekken - makkelijk en snel op rebuy.nl. Het grootste voordeel van reBuy is het zeer vereenvoudigde afhandelingsproces. Er zijn geen kosten aan verbonden en je hoeft geen advertenties op te stellen. We betalen zelfs de verzendkosten. Zekerheid is natuurlijk ook voor ons belangrijk en daarom krijg je voor het opsturen van je artikelen een verzenddocument, zodat alle artikelen onbeschadigd aankomen. Na een uitgebreide controle van de opgestuurde artikelen wordt het verkoopbedrag direct op je rekening bijgeschreven.