Nintendo DS verkopen en geld verdienen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Nintendo DS verkopen via reBuy!

Na de succesvolle Nintendo Gamecube en de ongekend populaire GameBoy bracht Nintendo in 2005 hun meest geavanceerde opvolger ooit uit, de Nintendo DS. De Nintendo DS was dankzij zijn dubbele schermen zeer uniek en zorgde voor een unieke game-ervaring. Het bovenste scherm diende als hoofddisplay terwijl het tweede, onderste scherm dankzij het touchscreen de speler meer mogelijkheden gaf en spellen als NintenDogs mogelijk maakte.
Nintendo verwachtte bij de launch van de Nintendo DS dat deze het succes van de GameCube niet zou evenaren, maar als mooie toevoeging aan het assortiment zou dienen. Echter bleek de Nintendo DS een geweldig succes en is het nog steeds de best verkochte handheld console van dit moment en staat het op plaats twee van de meest verkochte game consoles.
Je Nintendo DS verkopen is bij reBuy zeer eenvoudig. We bieden je een eerlijke prijs en een zeer gemakkelijk proces. Als je jouw DS inmiddels hebt ingeruild voor de nieuwere New 3DS of de Nintendo Dsi, is het slim om de oude Nintendo DS via reBuy te verkopen. Wij bieden je naast een eerlijke prijs, ook een eenvoudig proces en een verzekerde verzending aan. Je Nintendo DS verkopen was nog nooit zo makkelijk!