Nintendo Wii U verkopen en geld verdienen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Nintendo Wii U verkopen | Nintendo Wii U inkoop bij rebuy.nl

Begint je Nintendo Wii U al stof te vangen, terwijl jij je vrije tijd anders besteedt? Eigenlijk kun je het nodige geld ook wel voor andere aankopen gebruiken? Wij van rebuy.nl hebben de oplossing als je jouw Nintendo Wii U wilt verkopen!

De Japanse videoconsole-producent is niet slechts sinds de Wii bekend. De GameBoy inspireerde al wereldwijd vele generaties van game-fans met tetris of het bekende Super Mario. Dit is ook de bedoeling van de nieuwe Wii. Nintendo bracht in 2006 de eerste Wii op de markt, die vermaak bood door nieuwe controllers met bewegingssensoren. De opvolger Nintendo Wii U overtuigt opnieuw door finesse in de controller: door het touchscreen, dat naast de bekende analoge sticks werd ingebouwd, is een volledig nieuwe speelervaring mogelijk. Daarnaast is er een infrarood-poort in de GamePad geïntegreerd en kan daarmee de tv comfortabel worden bediend. De online-functie, waarmee de Nintendo Wii U standaard is uitgerust, maakt ook online-games mogelijk. Chatten is met de achtste generatie videospel-console mogelijk over het eigen communicatienetwerk Miiverse. Dankzij het touchscreen kunnen handgeschreven berichten tussen gesprekspartners worden uitgewisseld. Spelletjesfans die al een Wii hebben, kunnen op de Nintendo Wii U hun eigen spellen verder spelen, omdat de console backwards compatibel is. Het interne geheugen van de console kan met SDHC probleemloos worden uitgebreid. Nintendo heeft nogmaals met zijn nieuwe console een mogelijkheid voor puur speelplezier geschapen. Daarnaast is het geen probleem om je gebruikte Nintendo Wii U bij ons op rebuy.nl te verkopen.

Op rebuy.nl profiteer je bij de inkoop van je gebruikte console van veel voordelen: je hoeft geen langdurige veilingen af te wachten maar krijgt de prijs die je in gedachten had. Als je Wii U verkocht is, krijg je binnen een werkdag het geld op de rekening. Ook als je andere goed bewaarde artikelen wilt verkopen, bieden we je bij reBuy ook deze voordelen. Je kunt alle artikelen ongecompliceerd en zonder verborgen kosten op reBuy opgeven en hebt op je persoonlijke verkooppagina altijd het overzicht. Kom gewoon eens klikken en overtuig jezelf!