PlayStation 2 console verkopen en geld ontvangen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Playstation 2 console verkopen | Playstation 2 consoles inkoop bij rebuy.nl

Mis je ook vaak een verkoop winkel op de hoek? Dat hoeft niet, want je hebt er één direct bij je thuis: rebuy.nl, de eenvoudige verkoopshop op internet.

Als je bijvoorbeeld een Playstation 2 console wilt verkopen, misschien omdat je het nieuwste model wilt bestellen en de oude niet meer nodig hebt. Dan is reBuy precies de goede oplossing voor je. Je kunt bij ons alles wat je kwijt wilt makkelijk en snel verkopen, en zelfs voor een vaste prijs. Er zijn geen lange veilingtijden en je hoeft niet bang te zijn dat je niet de juiste prijs krijgt. Zoek gewoon binnen de categorie consoles naar het artikel dat je wilt verkopen. Je kunt ook alle artikelen tegelijkertijd verkopen en je krijgt het geld binnen een dag na verzending van de spullen overgeschreven.

Als je jouw oude Playstation 2 console wilt verkopen, kun je er zeker van zijn dat je er bij ons de optimale prijs voor krijgt. De prijzen staan vast en kunnen voor de verkoop al gezien worden. Natuurlijk kun je behalve je Playstation 2 console ook allerlei andere dingen verkopen, bij ons kun je namelijk alles verkopen wat je wilt. Als de prijs een keer niet duidelijk is, helpen we je graag verder. Of je nu een Playstation 2 console verkoopt of iets anders, bij reBuy zul je zeker een goede deal krijgen.