PlayStation 4 en toebehoren verkopen en geld ontvangen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Playstation 4 verkopen | Playstation 4 verkoop

Wij van reBuy kopen en verkopen Smartphones, Consoles en veel andere elektronica; super eenvoudig en onder eerlijke voorwaarden. Wie op zoek is naar een mogelijkheid om zijn PlayStation 4 te verkopen, is bij ons aan het goede adres.

De Playstation 4 is de nieuwste spelcomputer van Sony. Dankzij de succesvolle voorganger kon de producent de console wezenlijk beter en gebruikersvriendelijk maken. De Sony PlayStation 4 heeft veel voordelen ten opzichte van de PS3. Al op het eerste gezicht valt het strakke uiterlijk van de Full HD console op. Je kunt met de PS4 flink meer doen dan met zijn voorganger. Dankzij de hoge 1080px resolutie zien games er realistischer en beter uit. Er is een breed aanbod aan spellen en er zijn games voor alle smaken. Behalve de bekende AAA-titels zijn er ook veel onafhankelijke games. Veel bekende merken verschijnen exclusief op de PlayStation 4. Bij elke game zijn er verschillende prijzen die je motiveren om verder te spelen. Deze verfraaien de avatar van de speler.

Zo kun je je direct met je vrienden meten. De PlayStation 4 is meer dan een simpele spelconsole. Je kunt op internet surfen, muziek en video's afspelen en online tegen andere spelers gamen. Dankzij de app-ondersteuning kan de PlayStation 4 met verschillende applicaties worden uitgebreid. Je kunt met en tegen vrienden spelen, met hen praten via live-cam-chat en via berichten met ze communiceren. Dankzij PS Plus krijg je een maand gratis spelen. Via de PlayStation Store kun je muziek, films en games tegen gunstige voorwaarden lenen of kopen. De PlayStation 4 verandert je woonkamer in een afwisselende game- en entertainmentruimte met een hoogwaardig thuisbioscoopgevoel. Ook aan toekomstige technologie is gedacht. Als je jouw PlayStation 4 wilt verkopen, staan wij voor je klaar. Wij bij reBuy bieden je eerlijke voorwaarden en een snelle afhandeling. Op onze website zie je gelijk hoeveel geld we je betalen. Bij verkoop van een PlayStation 4 betalen wij de verzendkosten voor je. Na een korte controle krijg je het geld direct op je reBuy-rekening. Je kunt dit direct op je bankrekening laten overschrijven. Anders gebruik je het geld voor onze aantrekkelijke aanbiedingen. Bij ons is verkopen veel makkelijker dan bij andere online-platformen. Je hoeft geen ingewikkelde advertenties op te stellen en je kunt ook meerdere artikelen tegelijk verkopen. Binnen de categorie consoles kun je gewoon naar je betreffende apparaat zoeken tot je het gevonden hebt. De totale afhandeling van de verkoop tot je het geld krijgt, duurt slecht een paar werkdagen. Playstation 4 verkopen – geld incasseren!