Xbox verkopen en geld verdienen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

XBox Console verkopen | XBox consoles inkoop bij rebuy.nl

Veel mensen willen hun XBox console verkopen om een opvolger te kopen of omdat ze gewoon uit de leeftijd gegroeid zijn om zich nog met deze producten bezig te houden. Onze portaal rebuy.nl vormt een goed startpunt als je ook jouw XBox console wilt verkopen. Dankzij onze bekendheid kun je rekenen op eerlijke prijzen gedurende het verkoopproces en kun je profiteren van een hoge mate van transparantie.

Met betrekking tot het verkoopproces kan gezegd worden dat het uitermate eenvoudig kan worden doorlopen. Daarna geef je de artikelnamen of EAN-codes op, als je jouw Xbox console wilt verkopen. Aansluitend vind je zonder lange veilingtijden een correct aanbod, dat direct geaccepteerd wordt. De producten kunnen kosteloos worden opgestuurd. Het geld wordt binnen een werkdag op je rekening overgeschreven, zodat je het voor je eigen doeleinden kunt gebruiken.

De voordelen waarvan je profiteert als je jouw Xbox console wilt verkopen, liggen voor de hand. Naast de snelle afhandeling van de verkoop horen daar ook de transparantie en serieusheid bij, waar rebuy.nl bekend om staat.