Xbox 360 verkopen en geld verdienen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

XBox 360 console verkopen | XBox 360 consoles inkoop bij rebuy.nl

Als je jouw XBox 360 console wilt verkopen, biedt rebuy.nl je daar een goede mogelijkheid voor. Ons portaal wordt gekenmerkt door een hoge mate van bekendheid waardoor je er zeker van kunt zijn dat de XBox 360 console zonder problemen verkocht zal worden.

Als je jouw XBox 360 console via rebuy.nl verkoopt, kun je gewoon de artikelnaam of EAN-code invoeren en de aangeboden prijzen bekijken. Als je het hiermee eens bent en wilt doorgaan met je XBox 360 console te verkopen, kun je deze kosteloos naar rebuy.nl opsturen. De overschrijving volgt daarna binnen een werkdag, zodat de verkoper, die zijn Xbox 360 console wil verkopen, snel aan zijn geld komt. Niet alleen daarom willen veel mensen hun XBox 360 console bij rebuy.nl verkopen. Tenslotte kun je er zeker van zijn dat er geen problemen bij de transactie optreden. Ook het feit dat onze klanten tegelijkertijd al hun Xbox 360-artikelen kunnen verkopen, spreekt voor de populariteit van ons portaal. Wil je ook een console, zoals bijvoorbeeld de Microsoft Xbox 360 Elite 120 GB verkopen, bezoek dan eenvoudig onze inkoopservice op onze website.

Er zijn talrijke redenen en voordelen die ervoor zorgen dat veel mensen hun XBox 360 via rebuy.nl willen verkopen. We zijn in elk opzicht betrouwbaar. Hetzelfde geldt voor serieusheid. Ook profiteer je van korte veilingtijden.