Elektronica verkopen was nog nooit zo gemakkelijk!

1. Product vinden en beoordelen

VInd jouw product, beoordeel de conditie en ontvang direct een prijsvoorstel.

2. Gratis en verzekerd verzenden

Geef je pakket bij een pakketshop af en stuur het kosteloos en verzekerd naar reBuy.

3. Productcontrole door onze experts

Sit back and relax! Wij houden je per e-mail van de voortgang op de hoogte.

4. Geld ontvangen of kosteloos retour laten zenden

Ontvang het bedrag direct op je rekening of bekijk ons nieuwe bod.
Hoe beoordeel ik mijn product?

We bepalen het prijsvoorstel op basis van jouw beoordeling

Natuurlijk wil je vooraf weten hoeveel je product waard is. Om je een realistisch prijsvoorstel te kunnen geven, stellen we je enkele vragen over de functionaliteit, uiterlijke conditie en bijbehorende accessoires. Onze technici testen jouw product zonder dat ze jouw beoordeling hebben gezien. Zijn beide beoordelingen gelijk, dan wordt je direct uitbetaald. Zo niet, ontvang je een nieuw prijsvoorstel en kun je kiezen of je het wel of niet wilt verkopen.

Zo werkt het het verkopen:

  • 1. Product vinden en beoordelen Selecteer jouw product en beantwoord de vragen. Vervolgens ontvang je ons eerste prijsvoorstel.
  • 2. Beoordeel de uiterlijke conditie alsof jij de koper bent Probeer je in de schoenen van de koper te plaatsen en beoordeel met deze blik de uiterlijke staat van je product.
  • 3. Check alle kanten van het product Hoe zien de hoeken van je toestel eruit? Heb je ook de achterkant bekeken? Bij de beoordeling gaat het om de gehele toestand van het product.
  • 4. Gebruik onze helpteksten en voorbeeldfoto’s Bij elke vraag vind je een helptekst. Met behulp van foto’s geeft deze tekst je extra informatie over hoe je jouw product het beste kunt beoordelen.
  • 5. Denk aan het milieu. Door je elektronica een tweede leven te geven draag je bij aan het verminderen van e-waste en CO2-uitstoot. Om ook het aantal transportwegen te kunnen verminderen is het belangrijk dat je jouw product zo eerlijk en objectief mogelijk beoordeeld. Hiermee is de kans op een tegenbod kleiner en kunnen we samen retourzendingen voorkomen.

Zodra je product bij ons aankomt, wordt deze door een van onze technici op gebruikssporen en defecten gecontroleerd. Om onze hoge kwaliteitstandaard in onze webshop te garanderen doen we een grondige controle. Zordra deze controle is afgerond, delen we de beoordeling met je.

Verder naar de veelgestelde vragen
Hoe wordt mijn prijsvoorstel berekend?

De prijs die we voor een product betalen is van vele factoren afhankelijk en kan daarom van dag tot dag verschillen. Voorbeelden van de verschillende factoren zijn de marktprijs, onze huidige voorraad en de vraag van onze kopers.

Hoe werkt het verzenden?

Door middel van het reBuy-verzendlabel verstuur je jouw product(en) gratis en verzekerd naar reBuy. Mocht je geen toegang tot je e-mail hebben, kun je het verzendlabel via je reBuy-account downloaden.

Wat gebeurt er nadat mijn pakket door jullie ontvangen is?

Zodra we jouw pakket ontvangen hebben, sturen we je een ontvangstbevestiging. Vervolgens controleren onze technici het product binnen 7 - 10 dagen. Mochten wij je product anders beoordelen, brengen we je via e-mail op de hoogte en ontvang je een nieuw prijsvoorstel.

Het besluit ligt dan bij jou; je kunt het nieuwe bod accepteren of ervoor kiezen om het product gratis en verzekerd retour te ontvangen.

Wat gebeurt er als jullie mijn product anders beoordelen?

Indien we jouw product anders beoordelend dan jijzelf, ontvang je van ons een nieuw prijsvoorstel per e-mail. Vervolgens beslis jijzelf of je dit nieuwe prijsvoorstel wilt accepteren of dat je jouw product liever kosteloos retour ontvangt.

De status van jouw verkoop kun je op elk moment inzien via ‘Mijn account’.

Hoe lang duurt de verwerking van mijn product?

Na ontvangst van je pakket duurt het maximaal 10 dagen totdat we deze gecontroleerd hebben. Na de controle brengen we je via de e-mail op de hoogte.

Hoe word ik uitbetaald?

Zodra het product door ons gecontroleerd is en je het prijsvoorstel geaccepteerd hebt, maken wij het afgesproken bedrag over naar je bankrekening (of PayPal-rekening). Je ontvangt dus direct het geld en hoeft niet te wachten totdat wij het product hebben doorverkocht.

Meer informatie over reBuy

reBuy: goed voor jou én het milieu

Neem een kijkje achter de schermen

Veel te veel producten worden niet meer gebruikt of worden zonder reden weggegooid.

Wij denken dat dat anders kan! reBuy staat voor meer duurzaamheid binnen de e-commerce branch. Door jouw elektronica een tweede leven te geven draag je bij aan een circulaire economie en verdien je zelf wat extra's.

Nu verkopen

Makkelijk
Geen foto-uploads of productbeschrijving nodig
Verzekerd
Gratis en verzekerd versturen
Flexibel
Geld verdienen of jouw product gratis retour ontvangen