1. Kies een categorie Categorie: {{ ctrl.categories[1].label }} Wijzig
2. Kies een subcategorie Subcategorie: {{ ctrl.categories[2].label }} Wijzig
3. Welk merk verkoop je? Merk: {{ ctrl.categories[3].label }} Wijzig
4. Welk model verkoop je? Model: {{ ctrl.categories[4].label }} Wijzig
5. Type: Model: {{ ctrl.categories[5].label }} Wijzig
6. Type: Model: {{ ctrl.categories[6].label }} Wijzig
{{ filter.title|trans }}: {{ ctrl.activeFilters[filter.title].title }} Filter verwijderen

Zoekresultaten

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Dit zeggen onze klanten

Horloges verkopen bij reBuy

Sinds 1930 maakt het bedrijf Citizen horloges en verkoopt deze in grote aantallen. Heb jij ook een horloge van Citizen, maar draag je deze niet meer en ligt deze in een lade tussen andere vergeten sieraden? Dan is dit hét moment om je Citizen horloge te verkopen en waar kan je dat nou beter doen dan bij reBuy? reBuy is het beste adres als het om de aankoop van tweedehands producten gaat. Dus laat je horloge niet langer verstoffen in de kast maar verkoop deze bij reBuy en ontvang een mooi prijs voor jouw Citzen horloge!

Hoe werkt het verkoopproces van mijn Citizen horloge bij reBuy?
Als je besloten hebt je oude Citizen horloge bij rebuy te verkopen selecteer dan het juiste model in onze online aankoopshop. Je kan het juiste model herkennen aan de naam, de afbeelding of met het modelnummer van je horloge. Elk model heeft een uniek modelnummer, deze kan je vaak terug vinden op de achterkant het het horloge of op de wijzerplaat. Dit nummer staat op de website vermeld in de productnaam. Zo kan je snel controleren of het om het juiste horloge gaat. Nadat je het juiste model hebt gevonden moet je een paar vragen beantwoorden over de conditie van het horloge. Hierna ontvang je een passend bod om je horloge te verkopen. Hoe beter de conditie van het horloge, hoe hoger de prijs die wij kunnen bieden. Als je tevreden bent met het bod hoef je je horloge alleen nog maar te versturen naar reBuy. De verzending is gratis en verzekerd, hierdoor is de verzending eenvoudig en veilig. Heb je toch nog vragen over het verkoopproces of is iets onduidelijk? Neem dan gerust contact op met de klantenservice van reBuy. Deze helpt je graag bij de verkoop!
Zodra het product bij reBuy is aangekomen wordt deze gecontroleerd door een expert die gespecialiseerd is op het gebied van horloges. Mocht het oordeel van de expert afwijken van de eerste beoordeling dan kan je altijd nog beslissen om het horloge terug te laten sturen. Wij verpakken het horloge weer goed in en sturen deze gratis terug.

Waarom je Citizen horloge verkopen bij reBuy?
De verkoop van gebruikte producten heeft veel voordelen: Je verdient wat extra geld, je werkt mee aan een beter milieu en maakt iemand gelukkig die altijd al dit horloge had willen hebben, maar nu een veel lagere prijs hoeft te betalen! Naast Citizen horloges kopen wij ook andere merken in zoals Maurice Laroix, Diesel, Hugo Boss, Junghans, Michael Kors en Tissot. Heb je nog meer horloges die je misschien wilt verkopen van een van deze merken? Dan kan je deze gelijk mee opsturen. Dus kijk al je kasten door en misschien ook die van familie en verdien geld aan jouw tweedehands horloges!