Samsung Galaxy Watch Active2 40 mm Aluminiumgehäuse schwarz am Sportarmband black [Wi-Fi]

Samsung Galaxy Watch Active2 40 mm Aluminiumgehäuse schwarz am Sportarmband black [Wi-Fi] - gebruikt verkopen

Meer informatie

Ons bod

€ 117,00

Wat gebeurt er als jullie de staat van het apparaat anders beoordelen dan ik?

Wanneer onze experts van mening zijn dat de staat van het apparaat anders is dan door jou was aangegeven, ontvang je van ons een e-mail met daarin een nieuw prijsvoorstel. Je kunt dit nieuwe bod accepteren of ervoor kiezen om het toestel gratis te laten retourneren. Na ontvangst van de e-mail heb je 14 dagen de tijd om een beslissing te maken. Na verloop van deze termijn beschouwen we de overeenkomst, en dus het nieuwe bod, als aanvaard. In uitzonderlijke gevallen komt het voor dat wij het apparaat niet willen aankopen.

In zulk geval kun je het door ons laten recyclen of er voor kiezen om het door ons te laten terugsturen.

Hoe wordt de verkoopprijs berekend?

De prijs is afhankelijk van verschillende factoren en kunnen dagelijks veranderen. Voorbeelden van factoren zijn:

  1. De actuele marktprijs
  2. Hoeveel producten wij op voorraad hebben
  3. Hoe groot de vraag naar het product is

Meer informatie kan je hier vinden: FAQ .

Hoe ontvang ik het geld voor de producten die ik heb verkocht?

Nadat je de producten naar ons hebt opgestuurd, worden deze zo snel mogelijk getest en beoordeeld. De verzending is gratis en door ons verzekerd. Zodra wij de producten geaccepteerd hebben wordt het geld naar de door jou aangegeven betalingsmethode overgemaakt (bankrekening / PayPal).

Hoe werkt de verzending?

Je ontvangt van reBuy een verzendetiket zodat je de producten gratis naar ons toe kunt sturen. Deze kan je altijd terug vinden op je account. Ga naar 'Mijn account' en klik op 'Verkoopoverzicht'

Wat zijn de volgende stappen na de verzending?

Zodra wij het pakket hebben ontvangen worden de producten zorgvuldig door onze experten getest en beoordeeld. Als alle producten beoordeeld zijn ontvang je een bevestiging. De beoordeling van de producten kan 7 tot 9 dagen duren.

Wanneer de artikelen in een slechtere staat zijn dan aangegeven nemen we contact met je op via e-mail. reBuy zal een nieuwe prijsopgave maken. Je kan dan beslissen om dit bod te accepteren of we sturen het product gratis weer terug.