Alcatel tablet verkopen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Je gebruikte Alcatel tablet verkopen aan reBuy

Op een wereld met meer dan zeven miljard wereldbewoners is het cruciaal dat we beter gaan letten op grondstoffen en milieu-effecten. Per jaar laten we miljoenen tonnen aan elektronisch afval op vuilnisbelten storten. Vaak is deze elektronica nog heel goed te hergebruiken. reBuy werkt hier actief aan mee. We geven gebruikte apparaten een refurbishproces, waarna ze weer als nieuw functioneren. Daarop geven we drie jaar garantie. Voor jou kan het heel voordelig zijn om je gebruikte Alcatel tablet te verkopen aan reBuy.

Je Alcatel tablet verkopen in een stapsgewijs proces

Het maakt niet uit of je Alcatel tablet niet meer goed functioneert of krassen en beschadigingen vertoont. reBuy heeft geld over voor je oude Alcatel tablet. Geef de specificaties van je tablet online door en ontvang een eerste prijsvoorstel. Print het verzendetiket, vul het in en verstuur je Alcatel tablet aan ons. Wij betalen de verzendkosten en de verzekering. Na een technische inspectie krijg je van ons een uiteindelijk prijsvoorstel. Ga je akkoord, dan mag je jouw vergoeding binnen enkele dagen op je rekening verwachten.

Welke Alcatel tablet is te verkopen aan reBuy?

De Franse elektronicafabrikant Alcatel maakt al jaren zeer goede mobiele telefoons. Ook hun smartphones en tablets staan bijzonder goed bekend. Heb je nog een gebruikte Alcatel PIXI of een Alcatel One Touch liggen? Dan kun je met een gerust hart je oude Alcatel tablet verkopen aan reBuy.

Je gebruikte Alcatel tablet verkopen en werken aan een beter milieu

Jij krijgt een mooie vergoeding en een nieuwe eigenaar gunnen we een aanzienlijke korting. Bovenal beperken we zo verspilling en milieuschade. Wil je zo snel mogelijk over je geld beschikken? Help ons dan door de volgende acties te ondernemen:

  • Verwijder alle persoonlijke bestanden, apps, software en foto's;
  • Zet je tablet terug in zijn fabrieksinstellingen;
  • Verwijder wachtwoorden en blokkeringscodes;
  • Maak je tablet schoon;
  • Vermeld je volledige adresgegevens op het verzendetiket.