Archos tablet verkopen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Je gebruikte Archos tablet verkopen aan reBuy

Je houdt van nieuwe elektronische snufjes en je geeft er graag geld aan uit. Wat doe je dan met je verouderde apparatuur? Ligt dat ergens ongebruikt in je kast? reBuy geeft het graag een tweede leven. Ooit heb je gekozen voor een mooie tablet van de Franse pionier Archos. Volgens ons is je gebruikte Archos tablet nog geld waard en wij zijn bereid je een nette vergoeding te betalen. We bieden je een snel en zeker inkoopproces aan.

Je oude Archos tablet verkopen levert je voordeel op

Je hoeft alleen maar je oude Archos tablet online aan te melden bij reBuy. Je krijgt vrijwel meteen een prijsindicatie. Als je daar positief op reageert, sturen we je per e-mail een verzendsticker. Je verpakt je gebruikte Archos tablet en stuurt het naar ons op. Verzendkosten en de kosten voor verzekering zijn voor rekening van reBuy. Na een inspectie door onze technische dienst, doen we je een tweede prijsvoorstel. Als je daarmee akkoord gaat is de koop gesloten en heb jij je geld binnen enkele dagen op je rekening staan.

Welk Archos tablet is te verkopen?

Archos is een van de eerste leveranciers van tablets. Archos tablets zijn kwalitatief goed en behouden hun waarde. Het maakt ons niet uit of je gebruikte tablet gebruikssporen vertoont. Na een refurbishproces is je oude tablet weer zo goed als nieuw en volledig functioneel. Wij geven een nieuwe eigenaar zelfs drie jaar garantie. Dus heb je nog een oude Archos Family Pad, een Archos Arnova of een tablet uit de 97- of 101-serie, reken er dan maar op dat reBuy geïnteresseerd is.

Nog sneller je gebruikte Archos tablet verkopen

Je kunt de snelheid van ons proces positief beïnvloeden en sneller profiteren van je geld. We vragen je de volgende stappen te nemen:

  • alle persoonlijke bestanden, foto's, wachtwoorden en gedownloade apps te verwijderen;
  • je Archos tablet terug te zetten in de fabrieksinstellingen;
  • je tablet schoon te maken;
  • je volledige adresgegevens te vermelden op het verzendpakket.