HTC tablet verkopen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Je gebruikte HTC tablet verkopen bij reBuy

Heb je nog een HTC Flyer of een Nexus liggen, die HTC met Google heeft ontwikkeld? Misschien ben je overgestapt op een nieuwe tablet of wellicht werkt je HTC tablet niet meer zo goed als voorheen. Het is zonde om er niks meer mee te doen. Je kunt je gebuikte HTC tablet verkopen aan reBuy en er nog steeds een nette vergoeding voor ontvangen. Wij geven je oude tablet een grondige inspectie en vervangen alle minder goede onderdelen. Onze refurbished tablets zijn volledig functioneel en we bieden ze aan nieuwe gebruikers aan met drie jaar garantie en een aanzienlijk prijsvoordeel. Daar pluk jij ook de vruchten van.

Je oude HTC tablet verkopen is voor iedereen voordelig

Het is doodzonde als elektronica, dat altijd wel waardevolle en bruikbare onderdelen bevat, op de schroothoop belandt. Dat is helaas elk jaar het lot van vele miljoenen tonnen apparaten. Dat dit slecht is voor ons milieu, behoeft geen uitleg. reBuy geeft gebruikte elektronica graag een tweede kans. Je hoeft alleen maar je gebruikte HTC tablet online aan te melden. Als je akkoord gaat met ons eerste prijsvoorstel, ontvang je van ons online een verzendsticker. Wij betalen verzending en verzekering. Na een inspectie door onze technische dienst geven we je een definitief prijsvoorstel. Accepteer je dit, dan staat je geld binnen enkele dagen op je rekening.

Een beter milieu en het levert je ook nog geld op

Door je gebruikte HTC tablet te verkopen aan reBuy lever je een actieve en voor jou voordelige bijdrage aan een beter milieu. Om het hele proces zo snel en zeker mogelijk te laten verlopen, vragen we je wel een paar kleine acties te ondernemen:

  • verwijder alle persoonlijke bestanden en wachtwoorden;
  • verwijder alle gedownloade software;
  • geef je tablet een laatste schoonmaakbeurt;
  • zet je HTC tablet terug in zijn fabrieksinstellingen;
  • vermeld je volledige adresgegevens op onze verzenddoos;

Dat scheelt ons werk, en jij kunt nóg sneller over je geld beschikken.