LG tablet verkopen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Je gebruikte LG tablet verkopen aan reBuy

Ongeveer 30% van alle afgedankte elektronica wordt hergebruikt. De rest belandt helaas op vuilnisbelten, waar schadelijke stoffen in het milieu terechtkomen. Dit moet stoppen en reBuy werkt daaraan mee. Wij verdienen geld met het opknappen van oude elektronica. Onze refurbished apparaten zijn volledig functioneel en we durven daar drie jaar garantie op te geven. Heb je nog een gebruikt LG tablet waar je niks meer mee doet? Wij willen het graag van je overnemen en stellen daar een nette vergoeding tegenover.

Je LG tablet verkopen en snel geld ontvangen

Het geld dat je van ons ontvangt, zou je kunnen investeren in nieuwe apparatuur. Je hoeft alleen maar de gegevens van je oude LG tablet online door te geven en meteen zie je een nette prijsindicatie. Wij sturen je een verzendetiket per e-mail en jij verpakt en verstuurt je oude tablet. Je betaalt bij ons geen verzendkosten en we nemen ook de kosten van de verzekering voor onze rekening. Onze technische dienst beoordeelt je gebruikte LG tablet en vervolgens geven we je een nette prijs. Als je dit accepteert, is je tablet verkocht en ontvang je binnen enkele dagen je geld.

Welk LG tablet is te verkopen?

Heb je een gebruikte LG G Pad of een LG Optimus Pad waar je vanaf wilt? Dan is reBuy beslist geïnteresseerd. Na een uitgebreide revisie bieden we je oude LG tablet als refurbished tablet aan en geven een nieuwe eigenaar een aanzienlijk prijsvoordeel. Wij verdienen eraan, jij verdient eraan en de nieuwe gebruiker profiteert ook. Zo doen we graag zaken.

Met oog voor het milieu je gebruikte LG tablet verkopen

Met onze werkwijze hopen we de afvalberg van afgedankte elektronica te verminderen. Daar profiteert het milieu van mee. Wil je nóg sneller je geld op je rekening? Help ons dan door het volgende te doen:

  • alle persoonlijke bestanden en wachtwoorden verwijderen;
  • je LG tablet terug zetten in de fabrieksinstellingen;
  • je tablet schoonmaken;
  • je volledige adresgegevens opschrijven op het verzendpakket.