Sony verkopen en geld verdienen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Dit zeggen onze klanten

Sony tablet verkopen bij reBuy

Wil je een nieuwe tablet kopen, maar weet je nog niet wat je gaat doen met je oude tablet? Misschien heb je wel een Sony Xperia Z tablet en deze kan je gemakkelijk verkopen bij reBuy. Zo verdien je nog wat bij met je tablet en kan je het verdiende geld gebruiken voor de aankoop van een nieuw model.

Sony is een Japans bedrijf gespecialiseerd in het maken van elektronica. Naast tablets maken ze ook smartwatches, telefoons en koptelefoons. Sony bracht in 2011 de zijn eerste lijn Android tablets op de markt. Onder de codenamen S1 en S2 werd er door Sony gewerkt aan deze tablets ze verschenen op de markt onder de naam Tablet S. Sinds 2012 worden alle tablets uitgebracht onder de Xperia-lijn waar ook Sony's smartphones onder vallen.

Waarom je Sony tablet verkopen bij reBuy?

Bij reBuy zijn er geen verborgen kosten of lastig verkoopprocessen. Je bent niet afhankelijk van een koper en de verzending is gratis en verzekerd. Aan de hand van een paar vragen over de conditie van je tablet wordt de prijs voor de tablet vastgesteld. Nadat de tablet door een expert gecontroleerd is in het warenhuis van reBuy wordt het verkoopbedrag overgemaakt naar je account. Een Sony tablet verkopen bij reBuy is snel en gemakkelijk. Probeer het zelf uit en verkoop je Sony tablet bij reBuy!