Sony verkopen en geld verdienen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Je gebruikte Sony tablet verkopen via reBuy

Heb jij een gebruikte Sony tablet die nu stof ligt te happen? Gooi hem zeker niet weg, maar verkoop je oude tablet online aan reBuy. Wist je dat we met zijn allen in 2016 een hoeveelheid elektronisch afval hebben geproduceerd met een gewicht van 4500 Eiffeltorens? Veel van dit zogenaamde afval is met kleine aanpassingen gewoon nog bruikbaar. De rest bevat vaak waardevolle materialen die beter gerecycled kunnen worden. Jouw gebruikte Sony tablet is geld waard. reBuy onderwerpt je oude tablet aan een refurbishproces, waardoor hij weer 100% functioneel wordt. Aan de nieuwe eigenaar geven we zelfs drie jaar garantie.

Online je Sony tablet verkopen levert voordelen op

De prijs die we voor je oude Sony tablet betalen kun je gebruiken als investering bij de aanschaf van nieuwe of refurbished elektronica. De werkwijze is simpel. Je geeft online de gegevens van je Sony tablet op. Het maakt niet uit of het een tablet is uit de S-serie, de P-serie of de nieuwere Sony Xperia tablets. Van ons krijg je online een eerste prijsvoorstel. Ga je akkoord, dan stuur je jouw tablet naar ons op. Wij betalen de verzendkosten en zorgen ervoor dat je tablet verzekerd is. Nadat we jouw Sony tablet hebben onderzocht, krijg je een definitief prijsvoorstel. Ga je akkoord, dan mag je het geld snel op je rekening verwachten.

Aandachtspunten bij de verkoop van je Sony tablet aan reBuy

Het verkoopproces aan reBuy is duidelijk en helder en bovendien gemakkelijk online te volgen. Door jouw gebruikte Sony tablet te verkopen aan reBuy gun je een volgende eigenaar een prijsvoordeel, jij ontvangt geld en je werkt met ons aan een duurzaam gebruik van elektronica. Voordat je jouw tablet opstuurt, vragen we je een paar zaken te regelen:

  • Verwijder alle persoonlijke bestanden, apps, software en wachtwoorden.
  • Zet je tablet terug naar de fabrieksinstellingen.
  • Maak de tablet schoon, zodat die er netjes uitziet.
  • Controleer je adresgegevens op de verzendsticker.