Toshiba tablet verkopen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Je gebruikte Toshiba tablet verkopen aan reBuy

Ooit heb je een mooie Toshiba tablet gekocht, maar je gebruikt hem niet meer. Is het geen goed idee om hem te verkopen? Zo heeft iemand anders er nog plezier van en jij krijgt er geld voor. reBuy is geïnteresseerd in je gebruikte Toshiba tablet. Wij geven je oude tablet een complete revisie en verkopen hem daarna als refurbished exemplaar, als hij weer 100% functioneel is. Een nieuwe eigenaar krijgt van ons een aanzienlijk prijsvoordeel en drie jaar garantie.

Met veel voordeel je Toshiba tablet verkopen

Door elektronica een nieuw leven te gunnen, besparen we op dure grondstoffen en ontzien we het milieu. Je gebruikte Toshiba tablet verkopen - hoe werkt dat? Je geeft online de gegevens van je gebruikte Toshiba tablet door en je krijgt meteen een prijsindicatie. Wil je met ons verder, dan sturen we je per e-mail een verzendetiket. Wij betalen de verzendkosten en de kosten van de verzekering. Onze technische dienst beoordeelt je gebruikte Toshiba tablet en daarna geven we je een uiteindelijk prijsvoorstel. Nadat je dit geaccepteerd hebt, duurt het slechts enkele dagen voordat je geld op je rekening staat.

Welke Toshiba tablet is te verkopen?

Heb je nog een gebruikte Toshiba Excite, een Toshiba Encore of een Toshiba tablet uit de AT- of WT-serie liggen? Dan is de kans groot dat reBuy geïnteresseerd is in je oude tablet. Voor een exemplaar dat er nog zo goed als nieuw uitziet, krijg je een hogere vergoeding. Heeft je tablet gebruikssporen? Ook dan krijg je een eerlijke vergoeding.

Snel en zeker je gebruikte Toshiba tablet verkopen

Door ons snelle en betrouwbare proces ontzien we het milieu en werken we aan een duurzame wereld. Je kunt ons helpen ons proces te stroomlijnen. Dan krijg je sneller de beschikking over je geld. Wil je het volgende doen?

  • Je persoonlijke bestanden, apps en wachtwoorden verwijderen;
  • je tablet schoonmaken en terugzetten in de fabrieksinstellingen;
  • je complete adresgegevens vermelden op het verzendpakket.