Acer telefoon verkopen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Je gebruikte Acer telefoon verkopen aan reBuy

Smartphones bevatten veel kunststoffen, zware metalen en zeldzame aardmetalen. Het is niet de bedoeling dat deze stoffen zomaar in het milieu terechtkomen. Toch is dit helaas de realiteit, nu elk jaar miljoenen tonnen afgedankte elektronica de weg naar de vuilnisbelt vinden. reBuy werkt hier niet aan mee. Wij zetten in op hergebruik en geven afgedankte elektronica een nieuw leven. Werkt je oude Acer telefoon niet meer goed? Na een refurbishproces bij reBuy is hij weer zo goed als nieuw. Een nieuwe eigenaar koopt je oude Acer telefoon met een aanzienlijk prijsvoordeel en krijgt drie jaar garantie.

Snel en zeker je Acer telefoon verkopen

Ook jij als vorige eigenaar mag een uitstekende vergoeding verwachten. Het inkoopproces van reBuy is snel, zeker en te allen tijde online te raadplegen. Je meldt je Acer smartphone online aan en ontvangt een prijsindicatie. Heb je hier wel oren naar, dan sturen we je een verzendetiket per e-mail. Wij betalen de kosten voor verzending en verzekering. Vervolgens inspecteert onze technische dienst je gebruikte Acer telefoon. Daarna geven we je een uiteindelijk prijsvoorstel. Als je dit accepteert, heb je binnen enkele dagen je geld op je rekening staan.

Welke Acer telefoon is te verkopen?

Als je in het bezit bent van een smartphone uit de Acer Liquid-serie of wanneer je een Acer Iconia smartphone hebt, zijn we erg geïnteresseerd. Deze smartphones behouden hun waarde en we laten jou daarvan mee profiteren. Je Acer telefoon verkopen via reBuy gaat snel en zeker en je ontlast daarbij ook nog het milieu.

Online je gebruikte Acer telefoon verkopen en snel geld ontvangen

Als je ons helpt met een paar kleine acties, kunnen we ons proces nog sneller laten verlopen. Dat houdt in dat je jouw vergoeding nog eerder op je rekening hebt staan. Zou je de volgende zaken voor ons willen doen?

  • Alle persoonlijke bestanden, foto's en gedownloade software verwijderen.
  • Je Acer telefoon terugzetten in de fabrieksinstellingen.
  • Je Acer telefoon schoonmaken.
  • Je volledige adresgegevens invullen op het verzendetiket.